Ο Νοτιάς πήγε να «αποτελειώσει» την ΑΕΚ!

16:21 9/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ενα πραγματικό θρίλερ παίχτηκε από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας μέχρι σήμερα που η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει οριστικά στο παρελθόν μετά την τελευταία Γενική συνέλευση που ενέκρινε ουσιαστικά την λύση της εταιρίας. Η αιτία ήταν η απουσία του Νίκου Νοτιά και του εκπροσώπου του, από την Γενική Συνέλευση με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σοβαρά η απαρτία και βέβαια η επικύρωση της ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης.

Ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης γνώριζε από

πρώτο χέρι, από την συνάντηση που είχαν στη Νέα Υόρκη, πως ο Νίκος Νοτιάς για δικούς του λόγους που έχουν να κάνουν με κάποιες πληροφορίες που του έδωσαν άγνωστοι... καλοθελητές, έφερνε αντιρρήσεις στην ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Νοτιάς φοβάται πως τα χρέη της εταιρίας θα πάνε πάνω του μετά την πτώχευση παρότι ήταν πάντα μέτοχος και ποτέ πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος. Ανεξάρτητα βέβαια αν αυτό αληθεύει ή όχι το δεδομένο είναι πως αν ήταν να ισχύσει κάτι τέτοιο θα ίσχυε κι αν η εταιρία έμενε ανοικτή, εκτός κι αν πίστευε πως θα έβρισκε κάποιον να του πουλήσει τις μετοχές μόλις η ΑΕΚ ανέβει στην Β Εθνική με χρέη 40.000.000 ευρώ, κι αν καταπέσειτο 44 πάνω από 200.000.000 ευρώ.

Το άλλο δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θα καταστρεφόταν αν μόνοι τους οι μέτοχοι της δεν ενέκριναν την εκκαθάριση. Η ΑΕΚ θα ανέβει το καλοκαίρι στην Β Εθνική και αν γινόταν αυτό που πήγε να κάνει με την απουσία του ο Νοτιάς, τότε αντί να είναι μια νέα καθαρή εταιρία που θα ξεκινήσει από το μηδέν έχοντας πληρώσει το τίμημα της συμμετοχής στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, θα αναβίωνε η καταχρεωμένη ΠΑΕ των 40 ή... 200.000.000 χρεών που θα άνηκε στον Νοτιά (!) και στους Supporters σε αυτούς δηλαδή που την είχαν στα χέρια τους όταν έπεσε στην Β Εθνική αγωνιστικά και εν συνεχεία στην Γ. Φυσικά αυτό θα σήμαινε και την αποχώρηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και βέβαια την ματαίωση του πρότζεκτ "Αγιά Σοφιά". Μια δεύτερη καταστροφή δηλαδή μεγαλύτερη κι από την πρώτη.

Χρόνια ψάχνουμε να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλει ο Νοτιάς από την ΑΕΚ και αυτό το σημερινό ήταν ακόμη μια ανεξήγητη ενέργεια αφού άνευ λόγου και αιτίας πήγε να αποτελειώσει την ΑΕΚ που στα δικά του χέρια γνώρισε την πιο ντροπιαστική στιγμή της ιστορίας της. Και βέβαια φάνηκε πως ο Νοτιάς παραμένει το λιγότερο... ανύπαρκτος στην πανστρατιά που έχει γίνει στην ΑΕΚ και το "σκεπτικός" που είχαμε γράψει σε ότι αφορά την πρόθεση του να συμβάλει για το γήπεδο και γενικά να βοηθήσει την ΑΕΚ όταν είχε συναντηθεί με τον Τίγρη στο περιθώριο της παρουσίασης, ήταν μάλλον πολύ επιεικές. Μάλλον αρνητικός είναι με την προσπάθεια Μελισσανίδη και την γενικότερη πανστρατιά για την σωτηρία της ΑΕΚ.

Τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια του Δημητρέλου και του επιτελείου του Μελισσανίδη, με την καθοδήγηση πάντα του αφεντικού της ΑΕΚ, μαζεύτηκε το 53% των μετοχών της ΠΑΕ που ήταν απαραίτητο και για την απαρτία και για την υπερψήφιση της ολοκλήρωσης εκκαθάρισης, αφού στις μετοχές της Ερασιτεχνικής, των Σαπόρτερς και του Κασνακίδη προστέθηκαν και αυτές του Ντέμη και του Γκίκα Γκούμα που εκπροσωπήθηκαν από τον Δημητρέλο. Ολοι αυτοί ψήφισαν υπέρ και έτσι όλα τελείωσαν καλά για την ΑΕΚ.

Κατά της εκκαθάρισης ψήφισε κάποιος Σταθάκης (καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή) και ο γνωστός για τις συνεχείς επιστολές του και τελευταία και τις παρεμβάσεις του στο υπουργείο κ. Κοτσώνης που εκπροσωπήθηκε από έναν κύριο με -λευκό- μούσι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τελευταία στιγμή προσπαθούσε για την αναβολή της συνέλευσης ο Χάρης Οικονομόπουλος, ο οποίος έστειλε μήνυμα και ζητούσε αναβολή και την ώρα της Γενικής Συνέλευσης από τον εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής Αλέξη Αλεξίου. Το κίνητρο των ενεργειών του Οικονομόπουλου είναι βέβαια η δίκη Ψωμιάδη, στην οποία σήμερα το δικαστήριο τον δέχτηκε ως Πολιτική αγωγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα