ΝΟΤΟΣ | Πεντέλη: Οριστική συμφωνία με Καρακώστα!

Παρότι τελική συμφωνία δεν είχε επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών, εντούτοις ο Φώτης Καρακώστας πήρε την... παράτολμη απόφαση να καθίσει στον πάγκο της Πεντέλης στο εκτός έδρας ματς με το πανίσχυρο Κορωπί οδηγώντας την μάλιστα σε τεράστια νίκη-"ανάσα"! Επειτα και από αυτή την εξέλιξη το... έντονο "φλερτ" μετουσιώθηκε σε "γάμο" και πλέον ο ταλαντούχος τεχνικός αποτελεί οριστικά το νέο "τιμονιέρη" της ομάδας!

Το σπουδαίο από κάθε άποψη διπλό της Πεντέλης μέσα στο Κορωπί (εξάλλου δεν αναμένεται να περάσουν και πολλές ομάδες νικηφόρα από την έδρα του φαβορί για την άνοδο, αλλά για να μην

αδικούμε κανέναν σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στην ποιοτική δουλειά του Φίλιππου Ταμπάκη...) "έφτιαξε" ακόμη περισσότερο τους ιθύνοντες των "μπλε" για συνεργασία με τον κόουτς Καρακώστα. Ο ίδιος, ωστόσο, τους είχε ξεκαθαρίσει ότι θα περιμένει μερικές ημέρες για να δει αν τελικά θα μετουσιωθεί σε πρόταση το ενδιαφέρον από ομάδα της Α2 και σε εκείνη την περίπτωση το πιθανότερο είναι ότι θα επέλεγε το βήμα παραπάνω...

Οι διοικούντες της Πεντέλης πάντως δεν έκατσαν με σταυρωμένα χέρια κάνοντας ό,τι μπορούν για να τον πείσουν να αναλάβει το "τιμόνι" της ομάδας τους. Το τηλέφωνο του Καρακώστα δεν χτύπησε ποτέ (ήτοι το ενδιαφέρον απ' την ομάδα της Α2 δεν έγινε ποτέ πρόταση...) και στις τελικές -όπως αποδείχθηκε- διαπραγματεύσεις οι δύο πλευρές έδωσαν οριστικά και αμετάκλητα τα χέρια!

Αλλωστε, όσο ενθουσιασμένοι (πάρα πολύ είναι η αλήθεια και δεν το κρύβουν!) είναι οι διοικούντες της Πεντέλης με την έλευση αλλά και με το πρώτο δείγμα γραφής του Φώτη Καρακώστα στην ομάδα των βορείων προαστίων, άλλο τόσο είναι και ο ίδιος με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εργαστεί... Κάτι που αν μη τι άλλο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην οριστική του απόφασή.

Ετσι, ο Φώτης Καρακώστας σταματά να... κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και όπως είχε διαμηνύσει στους παίκτες του μετά τη μεγάλη νίκη επί του Κορωπίου "αν δεν αλλάξει κάτι και δεν έχω στα χέρια μου κάτι άλλο που περιμένω, τα λέμε την Τρίτη στο γήπεδο για βίντεο"! Οπότε, από σήμερα (5/11) στο κλειστό της Πεντέλης... Καρακώστας rules!

Keywords
Τυχαία Θέματα