ΝΟΤΟΣ | Κορωπί: «Ψήλωσε» με Παπαγιαννάκο, επισημοποιήθηκε του Τύρλα

Με τα χρώματα του Κορωπίου θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Αλέξης Παπαγιαννάκος (φωτό), ο οποίος συμμετείχε στις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου της ομάδας του Νότη Κονδύλη. Το Κορωπί, όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς επισημοποίησε και τη συνεργασία του με τον Γιώργο Τύρλα.

Ο Παπαγιαννάκος ήταν χρονικά ο πρώτος που έδωσε τα χέρια με την ομάδα των Μεσογείων, ενώ ο πολύπειρος Τύρλας αποτέλεσε ένα από τα μεγάλα "μπαμ" του Κορωπίου στη μεταγραφική περίοδο!

Η ανακοίνωση του Κορωπίου

για τον Αλέξη Παπαγιαννάκο αναφέρει:

«Ο Αλέξης Παπαγιαννάκος είναι η νέα μεταγραφή του Γυμναστικού Συλλόγου Κορωπίου , καθώς ο υψηλόσωμος άσσος υπέγραψε την Πέμπτη 25 Ιουλίου το νέο του συμφωνητικό. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ενίσχυση που όπως έδειξε και η παρουσία του αθλητή στην μεταβατική προετοιμασία της ομάδος , θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα στα σχέδια του coach Κονδύλη. Ο Αλέξης μετά την επτυχημένη πολυετή παρουσία του στην Α΄ Εσκα με τα χρώματα του Μαρκοπούλου δείχνει έτοιμος και απόλυτα συγκεντρωμένος για το μεγάλο βήμα στην ομάδα του Κορωπίου , στης οποίας στο κλίμα και της απαιτήσεις προσαρμόστηκε άμεσα.

Η επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Κ εύχεται στον Αλέξη Παπαγιαννάκο , καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Γιώργο Τύρλα αναφέρει:

«Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ολοκληρώνει της μεταγραφικές κινήσεις του ο Γυμναστικός Σύλλογος Κορωπίου καθώς την Παρασκευή 26 Ιουλίου έκανε δικό του τον Γεώργιο Τύρλα. Ο δυναμικός σέντερ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο "πρεσαρισμα" της διοίκησης του Συλλόγου και αφού την περσινή χρονιά βρέθηκε μια ανάσα απο την μετακίνηση του στην ομάδα , την φετινή ήρθε να προσθέσει το όνομα του και το Κορωπί να δημιουργήσει την κορυφαία φροντ λαιν τουλάχιστον της κατηγορίας.

Ο Γιώργος Τύρλας με την μεγάλη του κλάση και εμπειρία στις εθνικές κατηγιρίες - Ελευσίνα , Λαύριο , Αετός - αναμένεται να δώσει στην ομάδα του Κορωπίου την απαραίτητη ποιότητα ώστε να πρωταγωνιστήσει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Η επιτροπή μπάσκετ του Γ.Σ.Κ εύχεται στον Γιώργο Τύρλα καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα