ΝΟΤΟΣ | Ξεκίνημα με αιχμές στο Αγρίνιο

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής είναι προ των πυλών και η ομάδα του Αγρινίου έκανε την επίσημη παρουσίασή της την Δευτέρα (08/10), ενώ εκτός από το αισιόδοξο κλίμα της εκδήλωσης, το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι αιχμές κατά του Δήμου Αγρινίου.


Η κουβέντα στην Συνέντευξη Τύπου είχε περισσότερο πολιτική χροιά, καθώς ο πρόεδρος του Αγρινίου κ. Θανάσης Κόκκιος αλλά και ο Γενικός Αρχηγός κ. Χρήστος Φιλιππιάδης αναφέρθηκαν στο προφορικό έως τώρα αίτημα του δήμου να παρακρατά ενα ποσοστό από τους χορηγούς που θα διαφημίζονται στο κλειστό γήπεδρο του ΔΑΚ Αγρινίου. Ο κ. Κόκκιος σημείωσε

χαρακτηριστικά : "Ακόμη δεν έχουμε κάτι επίσημο στα χέρια μας από τον Δήμο και δεν μπορούμε να τοποθετηθούμε. Αν όμως ισχύσει αυτό που ακούσαμε, ότι δηλαδή θα υπάρχει παρακράτηση 150 ευρώ για κάθε πινακίδα, το θεωρούμε αδιανόητο. Ξέρουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και στο δήμο δεν θέλουμε να μπούμε στη λογική αν ο δήμος βοηθάει ή όχι, θέλουμε όμως τα ελάχιστα. Θέλουμε υποτυπώδεις παροχές, να λειτουργεί το στάδιο, να υπάρχει θερμανση και ζεστό νερό, να μην στάζει η οροφή. Θέλουμε και τον Δήμο αρωγό στην προσπάθεια μας".

Ο κ. Χρήστος Φιλιππιάδης πρόσθεσε "να πληρώσουμε 150 ευρώ, αλλά για ποιά παροχή; Για το γήπεδο που έχουν φύγει οι σανίδες πίσω από τους πάγκους, για το ό,τι πολλές φορές δεν υπάρχει ζεστό νερό, για το ό,τι ανοίγουνε τα αυτοκίνητά μας και τα κλέβουνε, για τα σπασμένα παράθυρα, για το ό,τι η οροφή στάζει".

Παράλληλα με την Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε και η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας από τους τρεις αρχηγούς, Κώστα Σταυρόπουλο, Κώστα Γεωργούλα και Γιάννη Μανδαλάκη.


Στη συνέντευξη ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ της ομάδας κ. Χρήστος Φιλιππιάδης τόνισε πως πρώτος στόχος είναι να σταθεροποιηθεί η ομάδα στην κατηγορία. "Εχουμε αρκετά καλό ρόστερ και μπορούμε να τα καταφέρουμε" είπε χαρακτηριστικά και ευχαρίστησε τους χορηγούς και τους επιχειρηματίες της πόλης μας που αγκάλισαν και στήριξαν την ομάδα. Oι άνθρωποι του ΑΟ έδειξαν πως εμπιστεύονται το ρόστερ της ομάδας και εξέφρασαν την αισιοδοξία για καλή πορεία πέρα από την παραμονή στην κατηγορία. Ωστόσο κοινός τόπος όλων ήταν ότι ως νεοφώτιστοι πρέπει να μένουν προσγειωμένοι ώστε βήμα- βήμα να σταθεροποιηθεί η ομάδα.


Πηγή: www.agrinioculture.gr

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα