ΕΛΛΑΔΑ | Κανάκης: "Πάντα θα είμαι δίπλα τους"

Μετά από επτά χρόνια προσφοράς από την θέση του Προέδρου στο Τοπικό Γραφείο Κρήτης του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης, ο Μιχάλης Κανάκης δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, αλλά τόνισε μέσω ανακοίνωσής του ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στους συναδέλφους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μιχάλη Κανάκη:


"Ως απερχόμενος Πρόεδρος μετά από 7ετή θητεία (2005-2012) στο Τοπικό Γραφείο Κρήτης

του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης και ως ιδρυτής αυτού του θεσμού στην Κρήτη (το μοναδικό Τ.Γ. στην Ελλάδα πλην Αθήνας, Θεσσαλονίκης) αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω βαθύτατα όλους τους συνεργάτες μου που διαχρονικά με στήριξαν για να έχω την δύναμη να στηρίξω την ύπαρξη και λειτουργία του Γραφείου.
Προς άρση κάθε παρεξήγησης, εννοώ ως συνεργάτες τις Διοικήσεις της ΕΚΑΣΚ, τους Διαιτητές, τους κριτές, παράγοντες σωματίων, παίκτες και όσους προπονητές στάθηκαν αθόρυβα και δημιουργικά πίσω από το Προεδρείο, βοηθώντας όποτε τους ζητήθηκε ή εφαρμόζοντας τις οδηγίες του.

Ιδιαίτερα και μετά τη μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση του 6ου Παγκρήτιου Σεμιναρίου Μπάσκετ στις 5-6/10/12, ευχαριστώ από καρδιάς τον πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚ, τον Αντιπρόεδρο του ΔΟΠΑΦΜΑΗ κ.Βαρδαβά και τον Πρόεδρο και Διοικούσα επιτροπή του ΑΟΝΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ για την αμέριστη ηθική και υλική στήριξη που προσφέρουν και περισσότερη από όση τους αναλογούσε ως συνδιοργανωτές του Σεμιναρίου. Ευχαριστώ επίσης και τους πολλούς συναδέλφους που μας συνεχάρησαν για την ευκαιρία που για μια ακόμα φορά τους δώσαμε με τις, υψηλού τεχνικού επιπέδου, εισηγήσεις και την άρτια οργάνωση που προσφέραμε, όπως και τα Μ.Μ.Ε και του ηλεκτρονικού τύπου που προέβαλε τις θέσεις μας.
Εύχομαι, τέλος, καλή επιτυχία στη νεοεκλεγμένη 3μελή επιτροπή και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι καλοπροαίρετα, αθόρυβα αφανώς και χωρίς πομφόλυγες, πάντα δίπλα τους.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ".

Keywords
Τυχαία Θέματα