Ντόρσεϊ: "Δεν χάνουμε από κανέναν, με γεμάτο ΣΕΦ"

Ο Ντόρσεϊ, μιλώντας στην SportDay, ξεκαθάρισε ότι "αν είναι σε κάθε ματς γεμάτο το ΣΕΦ, δεν χάνουμε από κανέναν...", ενώ υπογράμμισε ότι το... πάθημα που παραλίγο να υποστεί ο Ολυμπιακός στα τελευταία λεπτά θα πρέπει να τους γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Ο θηριώδης σέντερ αναφέρθηκε...

...στη νίκη επί του "αιώνιου" αντίπαλου Παναθηναϊκού:

"Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά μετράει το ότι είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, νικήσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και προχωράμε. Η άμυνα ήταν το κλειδί της νίκη μας. Βέβαια στο τέλος ίσως να ενθουσιαστήκαμε περισσότερο απ' ό,τι έπρεπε. Οπως μου είπε και ο Σπανούλης, αυτό που παραλίγο να πάθουμε, πρέπει να μας γίνει μάθημα".

...στην ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: "Οταν βγήκα για ζέσταμα, ένιωσα σαν να υπήρχαν φωτιές στον αέρα και λέω "Ω, Θεέ μου, τι συμβαίνει τώρα εδώ;". Ηταν τρελό αυτό που έζησα, αλλά μου άρεσε. Ηταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα. Πρώτη φορά γέμισε το γήπεδό μας. Ο κόσμος δεν σταματούσε να τραγουδάει, να μας υποστηρίζει. Το χάρηκα πάρα πολύ, γιατί τους κάναμε όλους χαρούμενους. Θέλω να τους ξαναδώ όλους στο γήπεδο, αν είναι γεμάτο σε κάθε ματς το ΣΕΦ δεν θα χάσουμε από κανέναν. Ειλικρινά ήταν μια φοβερή εμπειρία, θέλω να την ξαναζήσω σύντομα, να μην περιμένω πάλι τους τελικούς".

...στις εντυπώσεις του από τον Ολυμπιακό: "Αυτό που ζω είναι πάρα πολύ ωραίο. Εφυγα από την Κάχα Λαμποράλ δίχως να δείξω τι αξίζω, όμως στον Ολυμπιακό τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Γι' αυτό και ευχαριστώ τον κόουτς Ιβκοβιτς, που με έκανε αμέσως μέλος της ομάδας, μου έδωσε να καταλάβω τι χρειάζεται η ομάδα και εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ".

...στα καρφώματά του: "Είναι η σπεσιαλιτέ μου στην επίθεση. Δώστε μου την μπάλα να καρφώσω. Περισσότερο με ενδιαφέρει να παίζω άμυνα, να παίρνω τα ριμπάουντ, να βοηθάω τους συμπαίκτες μου. Να κάνω τη δουλειά που μου ζητάει ο προπονητής και να νικάει η ομάδα. Οταν κερδίζει ο Ολυμπιακός, χαιρόμαστε όλοι. Δεν έχει σημασία η προσωπική απόδοση και η προβολή, αλλά η νίκη. Αν σήμερα είχαμε χάσει, κανείς δεν θα ασχολούταν μαζί μου κι ας έλεγαν όλοι ότι έπαιξα καλά. Με τους παίκτες του Παναθηναϊκού θα ασχολούνταν όλοι. Ετσι είναι η ζωή και το παιχνίδι".

...στην κρίση της Ελλάδας: "Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα δεν απασχολεί μόνο τους Ελληνες. Το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Γι' αυτό και πολλοί είναι αυτοί που με ρωτάνε. Είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε καλά. Για όλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα