Ο Αλεν Αϊβερσον τώρα και... ποδοσφαιριστής!

Ομάδα για να ξεκινήσει και πάλι το μπάσκετ δεν βρίσκει, ωστόσο είναι πιθανό να αγωνιστεί ξανά, αλλά ως... ποδοσφαιριστής! Και αυτό διότι οι Ρότσεστερ Λάνσερς, ομάδα ποδοσφαίρου σάλας, του κατέθεσε επίσημη πρόταση για να παίξει με την φανέλα της!

Η εν λόγω -διασκεδαστική και πρωτότυπη αν μη τι άλλο- πρόταση από την ομάδα της MISL (Major Indoor Soocer League) που δέχθηκε στα... καλά καθούμενα ο βετεράνος All-Star γκαρντ είναι για δύο παιχνίδια έναντι 40.000 δολαρίων (τα δύο τελευταία εντός έδρας ματς

για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος), ενώ για κάθε γκολ που θα πετυχαίνει θα λαμβάνει μπόνους 5.000! Στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Αϊβερσον θα δεχθεί να κάνει ένα νέο... ξεκίνημα!

Αλεν Αϊβερσον είναι από τους κορυφαίους αθλητές στις μέρες μας. Θεωρώ ότι με την αθλητικότητά του και την δίψα του για νίκη θα ταιριάξει τέλεια με την ομάδα μας", δήλωσε ο Ριτς Ράνταλ, πρόεδρος των Ρότσεστερ Λάνσερς.

Δεν είναι καθόλου βέβαιο το κατά πόσο θα... βοηθήσει ο Αϊβερσον στους στόχους της ομάδας, αν ωστόσο επιτευχθεί η συμφωνία θα είναι οπωσδήποτε κάτι ξεχωριστό και σίγουρα μία άκρως επιτυχημένη εμπορικά κίνηση για την ομάδα του MISL!
Keywords
Τυχαία Θέματα