ΟΦΗ | Καραδολάμης: "Περιμένω τις εξελίξεις"

Ο Δημήτρης Καραδολάμης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΟΦΗ και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο παρά το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα κάποια επίσημη πρόταση από τους Κρητικούς.

"Αυτά που μαθαίνω από τον ΟΦΗ είναι ότι οι άνθρωποι εκεί κάνουν μία προσπάθεια για να φτιάξουν μία υγιή ομάδα. Διάβασα ότι μπήκαν κάποιοι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν. Μακάρι αυτό

να συμβεί. Εγώ έχω κάποιες προτάσεις από αλλού όμως θα περιμένω αλλά θα περιμένω και τις εξελίξεις στον ΟΦΗ. Δεν έχω προς το παρόν μιλήσει με κάποιον και περιμένω τις εξελίξεις", δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Καραδολάμης και στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν έχει επικοινωνήσει με τους συμπαίκτες του την περσινή σεζόν:

"Eχω μιλήσει με κάποιους, όχι με όλους. Κανείς δεν έχει ακόμα ενημέρωση για την ομάδα".

Οσον αφορά για το αν θα ήθελε να συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΟΦΗ σημείωσε ότι "περιμένω τις εξελίξεις στην ομάδα. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με κάποιον από τον ΟΦΗ. Eχω κάποιες προτάσεις στα χέρια μου και τις επόμενες μέρες θα αποφασίσω. Αν επικοινωνήσει κάποιος από τον ΟΦΗ μαζί μου και τα βρούμε φυσικά και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω για τρίτη χρονιά στην ομάδα".

Πηγή: gentikoule.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα