ΟΦΗ | Στο πλευρό του ΟΦΗ το γυμναστήριο Global Gym

Τις υπηρεσίες του θα προσφέρει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΟΦΗ, το γυμναστήριο Global Gym, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του στην κρητική ομάδα εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει:

"Το γυμναστήριο Global Gym στηρίζει για 2η χρονιά τον ΟΦΗ με υψηλού επιπέδου παροχές σε σχέση με την ενδυνάμωση και την φυσική κατάσταση των αθλητών της Ανδρικής ομάδας. Μάλιστα φέτος θα γίνονται στο Global Gym και εργομετρικές μετρήσεις των αθλητών, ενώ θα παρέχονται σε αυτούς και διατροφικά προγράμματα από ειδικευμένο διατροφολόγο.

Η Επιτροπή Μπάσκετ του ΟΦΗ ευχαριστεί τον υπεύθυνο του Global Gym κ. Παναγιώτη Καπόγλη, ο οποίος δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει την ομάδα".

Ο κος Παναγιώτης Καπόγλης αναφερόμενος στην συνέχιση της συνεργασίας με τον ΟΦΗ τόνισε ότι: “Tο Global Gym είναι αρωγός κάθε υγιούς αθλητικής προσπάθειας, στηρίζει τις ομάδες της πόλης του Ηρακλείου και βέβαια την προσπάθεια μια ιστορικής ομάδας της Κρήτης η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια του Ελληνικού Μπάσκετ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα