Ολυμπιακοί αγώνες | Επιασαν... δουλειά οι Αμερικάνοι!

Το Λας Βέγκας... έλαμψε ακόμη περισσότερο! Οχι, δεν εγκαινιάστηκε κάποιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο ή καζίνο, απλώς οι μεγαλύτεροι Αμερικάνοι αστέρες του ΝΒΑ βρίσκονται εκεί, καθώς ξεκίνησε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων!

Τι και αν η... μισή Εθνική των Ηνωμένων Πολιτειών (σ.σ. Ντέρικ Ρόουζ, Ντουέιν Ουέιντ, Κρις Μπος, Ντουάιτ Χάουαρντ και κάμποσοι ακόμη...) δεν

θα δώσει το παρών λόγω τραυματισμών; Το οπλοστάσιο του Μάικ Σιζέφσκι είναι το πλουσιότερο από κάθε άλλη ομάδα!

Οι Λεμπρόν Τζέιμς, Κόμπι Μπράιαντ (ο οποίος παρουσιάστηκε με.. νέο λουκ, ένα περιποιημένο μουσάκι!), Κέβιν Ντουράντ, Ράσελ Ουέστμπρουκ, Τζέιμς Χάρντεν, Ντερόν Ουίλιαμς, Ρούντι Γκέι, Ερικ Γκόρντον, Αντρέ Ιγκουοντάλα, Καρμέλο Αντονι, Κέβιν Λοβ, Τάισον Τσάντλερ, Μπλέικ Γκρίφιν, Κρις Πολ και το Νο1 του φετινού ντραφτ Αντονι Ντέιβις είναι κάτι παραπάνω από ικανοί να καλύψουν αυτά τα κενά και φυσικά αποτελούν και το μεγάλο φαβορί για το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ετσι, η προετοιμασία των ΗΠΑ ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς, με αρκετά καλή διάθεση από πλευράς παικτών και μπόλικα... αστειάκια και χαβαλέ, ωστόσο ο Μάικ Σιζέφσκι σίγουρα θα... πονοκεφαλιάζει από τώρα για το ποιούς θα "κόψει" και ποιοί θα καταρτίσουν την τελική 12αδα για το Λονδίνο!

* Ατυχος στάθηκε στην πρώτη κιόλας προπόνηση ο Κρις Πολ, ο οποίος αποχώρησε από το πρόγραμμα έπειτα από τραυματισμό στον αντίχειρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα