Ολυμπιακοί αγώνες | "Ισπανία είναι η χρονιά σου"

Αυτό ήταν το κυρίαρχο σύνθημα κατά την διάρκεια της παρουσίασης της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/06) στην Μαδρίτη.

Οι "φούριας ρόχας' έχουν πίστη για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ψηλά. Ο Πάου Γκασόλ προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αλλά τόνισε παράλληλα ότι η Ισπανία θα παλέψει για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

"Μπορούμε να παλέψουμε για το χρυσό μετάλλιο, αλλά

θα πρέπει να πάμε βήμα βήμα. Για όλους μας είναι πολυτέλεια και προνόμιο να είμαστε στην εθνική ομάδα και γι’ αυτό απολαμβάνουμε κάθε στιγμή που αγωνιζόμαστε. Μας αρέσει να παίζουμε μπάσκετ, να περνάμε καλά και να φέρνουμε πολλές επιτυχίες", δήλωσε αρχικά ο Πάου Γκασόλ για να προσθέσει ο αδερφός του, Μαρκ:

"Είμαστε αρκετά έξυπνοι για να ξέρουμε ποιοι είμαστε και για πιο πράγμα παίζουμε. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι, αυτό που μας νοιάζει είναι οι εαυτοί μας".

Αναλυτικά η αποστολή της Ισπανίας:

Χοσέ Καλντερόν, Βίκτορ Σάδα, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Σέρχιο Γιουλ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Ρούντι Φερνάντεθ, Ράφα Μαρτίνεθ, Φερνάντο Σαν Εμετέριο, Βίκτορ Κλαβέρ, Πάου Γκασόλ, Μαρκ Γκασόλ, Φελίπε Ρέγες και Σερζ Ιμπάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα