Η ιστορία Μπαρτσελόνα-Μπαλοτέλι...

18:36 29/6/2012 - Πηγή: AEK365

Έχει περάσει πάνω απο μια δεκαετία απο τότε που ο Μάριο Μπαλοτέλι άφηνε την «Μασία» και έπαιρνε τον δρόμο της επιστροφής για την Ιταλία. Ο Ιταλός είχε δοκιμαστεί απο την Μπαρτσελόνα πριν αρκετά χρόνια και είχε αφήσει άριστες εντυπώσεις. Τι ήταν όμως εκείνο που χάλασε την μεταγραφή του ; Ο Φραν Σάντσες που εργαζόταν τότε στις Ακαδημίες των Καταλανών θυμάται πως... «Δεν ήταν πάρα πολλές οι μέρες που έμεινε μαζί μας. Φάνηκε ένα ήσυχο αγόρι, λιγομίλητος. Επίσης υπήρχε ένα πρόβλημα με την γλώσσα αλλά φαινόταν καλό παιδί και προσαρμόστηκε.

Με τους συμπαίκτες του τα πήγαινε καλά και οι σχέσεις

με τους προπονητές του ήταν επίσης εξαιρετικές . Αυτά που έκανε στον αγωνιστικό χώρο επίσης ήταν αρκετά για να μας πείσουν. Ο Μπαλοτέλι δεν έμεινε όμως στην Μπαρτσελόνα γιατί δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στον σύλλογο και τους μάνατζερ του. Ο λόγος ήταν καθαρά οικονομικός και όχι αγωνιστικός. Πιστεύαμε ότι ήταν σε επίπεδο για να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα. Αλλά δεν τα βρήκαμε ποτέ με τους ατζέντηδες...», τόνισε ο Σάντσες.

Είναι βέβαιο πάντως πως οι «Μπλαουγκράνα» αρκετά χρόνια αργότερα θα έχουν μετανιώσει για την κίνηση τους να χάσουν τον Μπαλοτέλι για λίγες χιλιάδες ευρώ...

Keywords
Τυχαία Θέματα