ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Αγγελόπουλοι: "Περήφανοι για τον Ολυμπιακό"

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο φάιναλ της Ευρωλίγκα και οι ισχυροί άνδρες των πρωταθλητών Ευρώπης, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους.



"Συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόσμο. Ήταν μία τρομερή βραδιά. Εγώ προσωπικά είχα τρελό άγχος στο πρώτο ημίχρονο. Συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί η πρόκριση στο Final 4 είναι κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του. Πλέον, η ΤΣΣΚΑ

έχει το άγχος και όχι εμείς", δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ενώ δεν παρέλειψε να πει πως "το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, όταν κατακτήσουμε ξανά την Ευρωλίγκα. Η πρόκριση στο φάιναλ είναι το ενδιάμεσο βήμα. Από το 2009 που πήραμε στα χέρια μας τις μετοχές έχουμε πάει σε τέσσερα φάιναλ φορ.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του ανέφερε πως "δεν ασχολούμαστε αν είμαστε επιτυχημένοι (σ.σ. ως παράγοντες). Συγχαρητήρια στον κόουτς και στους παίκτες. Είναι τεράστιο επίτευγμα αυτό που κάναμε, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια προκριθήκαμε για τέταρτη φορά σε Final 4. Ο τρόπος που ήρθε αυτή η πρόκριση μας κάνει πιο χαρούμενους και είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τον τρόπο που κερδίζουμε. Τα συγχαρητήρια στον κόουτς, ο οποίος άκουσε πολλά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ίσως να βοήθησαν οι ήττες κατά τη διάρκεια της σεζόν, για να φτάσουμε ψηλά. Φέτος πήραμε εννιά εκτός έδρας νίκες και μου φαίνεται μόνο η Μπαρτσελόνα έχει πετύχει δέκα. Δεν υπάρχει θέμα δικαίωσης. Είμαστε τρελαμένοι με ό,τι έγινε. Είναι μεγάλη επιτυχία..."

Keywords
Τυχαία Θέματα