ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Δεν θα κάνουμε μεταγραφή"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ματς με τον Ηλυσιακό ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια μεταγραφική κίνηση ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργάκη με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζουν τα συχγαρητήρια οι παίκτες μου. Αποδείχτηκε ότι οι 13:00 είναι ιδανική ώρα για τζάμπολ σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, πραγματικά ότι καλύτερο για το μπάσκετ. Χάρηκα που είδα στις κερκίδες πολλά παιδάκια

και οικογένειες αφού δεν έχει νυχτώσει και τους βολεύει. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, το αντιμετωπίσαμε σα μία δυνατή προπόνηση παρά το γεγονός ότι 40 ώρες νωρίτερα είχαμε αγωνιστεί με την Αρμάνι. Δώσαμε 30 ασίστ, ανεβάσαμε το ρυθμό και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πέρασαν καλά. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες όπως τους Περπέρογλου και Αντιτς ενώ έπαιξαν όλοι. Μέλημά μας ήταν κυρίως να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους Κατσίβελη και Γεωργάκη", δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και στη συνέχεια ρωτήθηκε για την απόδοση του Γιώργου Γεωργάκη.

"Του αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κάνει και να ξέρετε ότι όταν μπαίνει στην προπόνηση δεν χαλάει καθόλου ο ρυθμός της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας βοηθάει πολύ. Από εκεί και πέρα όποτε μπαίνει στο παρκέ αν είστε σίγουροι ότι θα είναι ανταγωνιστικός".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να προβεί σε κάποια μεταγραφική κίνηση: "Δεν έχουμε στο μυαλό μας μεταγραφική ενίσχυση αν και υπάρχει αυτή η δυνατότητα αφού υπάρχει κενή θέση ξένου παίκτη. Είχαμε πει πως μόνο αν υπάρξει τραυματισμός ή κρούσμα απειθαρχίας. Το δεύτερο αποκλείεται και το πρώτο ελπίζω να μη συμβεί. Κοιτάμε την αγορά λόγω των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν στον Ολυμπιακό αλλά δεν χρειάζεται να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη αυτή τη στιγμή".

Ο Γιώργος Γεωργάκης από την πλευρά του σημείωσε πως "ευχαριστώ τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Παίξαμε καλά. Για μένα στην αρχή ήταν δύσκολο, έπρεπε να προσπαθήσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, εκανα ό,τι μπορούσα. Πάλεψα και θα παλέψω ακόμη περισσότερο στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα