ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μπαρτζώκας: "Ετοιμοι για άλλη μία φορά..."

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 απέναντι στον ΑΓΟΡ και θέλει άλλη μία νίκη για να προκριθεί στους τελικούς της Α1, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως η ομάδα του έχει αποδείξει πως παρουσιάζεται έτοιμη στα κρίσιμα παιχνίδια.


"Συμφωνώ πως το Ρέθυμνο έκανε καλή εμφάνιση. Έχει βάθος, έχει καλούς περιφερειακούς. Παίκτες Αμερικανούς, έχει τον Τσόχλα, τον Ντούβνιακ, γενικά παίκτες με προσωπικότητα, είναι ομάδα με αρκετό βάθος.

Θεωρώ θετικό στοιχείο την εμφάνιση του Κατσίβελη, προσέφερε σε άμυνα και σε επίθεση. Πέρα από τον προφανή πολύ καλό Παπανικολάου. Τώρα έχουμε τα θέματα με Λο και Περπέρογλου και θα δούμε εάν θα τους έχουμε μαζί μας τη Δευτέρα στο τρίτο ματς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε και να κάνουμε το 3-0 για να βρεθούμε στον τελικό"», δήλωσε αρχικά ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τους τραυματισμούς του Στράτου Περπέρογλου και του Εϊσι Λο:

"Εχει μάλλον κάποια φλεγμονή στο στομάχι ο Λο, ο γιατρός λέει πως θα είναι σίγουρα τη Δευτέρα έτοιμος, για τον Στράτο πρέπει να περιμένουμε μέρα με την ημέρα για να δούμε. Το μόνο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε υγιείς. Είναι συνεχόμενα ματς, θέλουμε να έχουμε υγεία, κοιτάμε την υγεία και την επόμενη προπόνηση. Έχουμε αποδείξει πως σε μεγάλα παιχνίδια με υψηλό κίνητρο θα είμαστε έτοιμοι και νομίζω θα το κάνουμε για άλλη μια φορά".

Keywords
Τυχαία Θέματα