ΣΙΕΝΑ | Πιανιτζιάνι: "Να βελτιώσουμε την άμυνά μας"

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 επί της Σιένα "σπάζοντας" την έδρα της από το πρώτο κιόλας ματς της σειράς και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα του στην ήττα.


"Καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά δέκα πόντων, αλλά στο τέλος δεν κρατήσαμε αυτο το προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός είναι πολλή αθλητική ομάδα και έπρεπε να βάλουμε πολλή ενέργεια, γι΄αυτό χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες. Ο Ολυμπιακός

μάς κούρασε και κάναμε κάποια άστοχα σουτ και λάθη που έβαλαν τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. Τα φάουλ που είχε ο Λαβρίνοβιτς μας ανάγκασε να παίξουμε πολλή ώρα με τον Άντερσεν και δεν είχαμε πολλές λύσεις από τους ψηλούς. Κάποιες λεπτομέρειες, κάποιες στιγμές άλλαξαν το μομέντουμ το παιχνίδι", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Σιένα για να προσθέσει στην συνέχεια:

"Θα πρέπει να παίξουμε καλύτερη άμυνα, κυρίως μέσα στο ζωγραφιστό,να έχουμε περισςσότερη ενέργεια και ελπίζω ότι ο Άντερσεν να κάνει το ίδιο σπουδαίο παιχνίδι και να έχει μεγαλύτερη βοήθεια. Πρέπει να πάρουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί είδαμε και σήμερα (σ.σ 21/03) ότι ελέγχαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα και στο τέλος χάσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα