ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ετοιμάζει σκούπισμα...

Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Πανιωνίου με 90-65, έκανε το 2-0 κι ετοιμάζεται το Σάββατο (28/04) να τελειώσει την σειρά των ημιτελικών στη Νέα Σμύρνη.

Ο Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 21 πόντους και αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος της επίθεσης του Ολυμπιακού ενώ για τον Πανιώνιο ο Μπίλι Κιζ και ο Στέφαν Νάτζφεϊ σημείωσαν από 13 πόντους.

Στον

πρώτο αγώνα της σειράς ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο. Στον δεύτερο όμως, οι "ερυθρόλευκοι" έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους από την αρχή της αναμέτρησης, μετατρέποντας συγχρόνως τον υπόλοιπο χαρακτήρα της σε διαδικαστικό.

Η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς εγκλώβισε στην άμυνά της την αντίστοιχη του Γιώργου Μπαρτζώκα και στα πρώτα έξι λεπτά της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 19-0. Η συμπλήρωση της πρώτης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους στο +21 (27-6). Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν ακόμα και με 27 πόντους (39-12 στο 16΄), αλλά κάπου εκεί ο Πανιώνιος άρχισε να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι και το ημίχρονο έκλεισε στο 49-30.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι ως προς την ροή του αγώνα. Ο αριθμός των λαθών του Πανιωνίου όλο καιαυξανόταν - τελείωσε το ματς με 26-, ο Ολυμπιακός παρέμενε σε θέση οδηγού έχοντας ένα "μαξιλαράκι" ασφαλείας μεγαλύτερο των 20 πόντων και το άκουσμα της κόρνας της λήξης, βρήκε τους γηπεδούχους νικητές με 90-65.
Δεκάλεπτα: 27-6, 49-30, 73-48, 90-65

Keywords
Τυχαία Θέματα