ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Η τρικλοποδία του Ματσιούλις στον "Παπ" (video)

Ο εκνευρισμός του Κώστα Παπανικολάου ξεχείλιζε στον αγώνα της Παρασκευής (7/6) στο ΣΕΦ, με τον διεθνή να έχει "αψιμαχίες" σε όλο το 40λεπτο και τον Ματσιούλις να του βάζει τρικλοποδιά στο τέλος.

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά το τέλος του πρώτου τελικού στο Φάληρο, κινήθηκε προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού με άγριες διαθέσεις και ιδιαίτερα προς τον Γιόνας Ματσιούλις.

Όπως φαίνεται από ερασιτεχνικό βίντεο που καταγράφτηκε από την

κερκίδα και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ο Λιθουανός φόργουορντ του "τριφυλλιού" έβαλε τρικλοποδιά στον 23χρονο παίκτη του Ολυμπιακού με αποτέλεσμα την "έκρηξη" του στο τέλος του ματς, καθώς ήταν το αποκορύφωμα όλων όσων είχαν συμβεί στο 40λεπτο που είχε μεσολαβήσει.

Η τρικλοποδιά του Γιόνας Ματσιούλις, ήταν πιθανώς η απάντηση του στον Παπανικολάου, όπου προς το τέλος του αγώνα, ο δεύτερος του έριξε την μπάλα στην πλάτη, στη εξέλιξη μιας φάσης, κάτι που είχε "πιάσει" και ο τηλεοπτικός φακός.

Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών, τουλάχιστον τρεις φορές από την έναρξη του πρώτου τελικού είχε φραστικές διαμάχες τόσο με τον Τζέιμς Γκιστ, όσο και τον Στέφαν Λάσμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα