ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ίβκοβιτς: "Ένα βήμα μπροστά, δέκα πίσω..."

Στην οργάνωση του παιχνιδιού από την ομοσπονδία και στους φιλάθλους των δύο αιωνίων αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί το Σάββατο, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο προπονητής των Πειραιωτών τόνισε πως ο κόσμος έχει κουραστεί πολύ από τα μέτρα, ενώ σχολίασε χαρακτηριστικά ότι "από πέρυσι μέχρι σήμερα δεν κάναμε απολύτως τίποτα".

"Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι μέχρι

το Σάββατο. Έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για το ματς γιατί χθες είχαμε αγωνιστική στο πρωτάθλημα. Η ομοσπονδία προσπαθεί να κάνει το καλύτερο για να οργανώσει το παιχνίδι. Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ήταν πολύ καλοί στα δύο τελευταία παιχνίδια, τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΣΕΦ. Πιστεύω πως από πέρυσι μέχρι σήμερα δεν κάναμε απολύτως τίποτα. Αν κάναμε ένα βήμα μπροστά, κάναμε δέκα βήματα πίσω. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Και οι ίδιοι φίλαθλοι κουράστηκαν με αυτά τα μέτρα. Στην Τουρκία που αποκλείσαμε την Εφές μάς περίμεναν Τούρκοι φίλαθλοι και φώναζαν ‘Ολυμπιακός’. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτό. Πέρυσι είχαμε μια συζήτηση, όταν ο κουμπάρος μου είπε πως ‘αν θα πέσει το πρώτο μπουκάλι, θα φύγουμε από το γήπεδο’/ Του είπα πως δεν είναι στο χέρι μας αυτό".

Keywords
Τυχαία Θέματα