ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μάντζαρης: "Πολύ δύσκολα στον Παναθηναϊκό..."

Ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να φορέσει κάποια στιγμή στο μέλλον τη φανέλα του Παναθηναϊκού όπως ξεκαθάρισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο ταλαντούχος γκαρντ του Ολυμπιακού φιλοξενήθηκε από τον ΟΤΕ TV προκειμένου να σχολιάσει τον πρώτο τελικό της Δύσης στο ΝΒΑ

ανάμεσα στους Σπερς και Γκρίζλις και ερωτηθείς το αν θα αγωνιζόταν ποτέ στον Παναθηναϊκό τόνισε: "Λόγω των εξαιρετικών μου σχέσεων με τον Αργύρη Πεδουλάκη από το Περιστέρι; Δύσκολα, πολύ δύσκολα".

Οσο για το αν ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να νικήσει ομάδα του ΝΒΑ, απάντησε: "Σε ένα ματς όλα γίνονται. Εδώ κερδίσαμε αγώνες που χάναμε με 19 και 17 πόντους".

Σχετικά με το πόσα ματς από τα 82 της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ θα μπορούσε να κερδίσει ο Ολυμπιακό, είπε: "Περίπου τα μισά (γέλια). Είμαι λίγο υπερβολικός. Γύρω στα 20 πιστεύω".

Μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Φώτσης είναι παίκτες που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο ΝΒΑ, ότι αγαπημένη του ομάδα στο μαγικό πλανήτη είναι οι Νικς και ότι καλύτερη τριάδα παικτών φέτος στο πρωτάθλημα οι Καρμέλο Αντονι, Λεμπρόν Τζέιμς και ένας εκ των Τόνι Πάρκερ και Κόμπε Μπράιαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα