ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ο Μπαρτζώκας, αλλά και... Τζόρτζεβιτς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι το φαβορί, όμως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει πάρει την οριστική της απόφαση. Συνεπώς όσο δεν ανακοινώνεται κάτι επισήμως, το θέμα προπονητή στους ερυθρόλευκους παραμένει ανοιχτό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, υπήρξε ταύτιση απόψεων και όλα έδειχναν πως το ζήτημα του διαδόχου του Ντούσαν Ιβκοβιτς ξεκαθαρίζει. Η

ουσία, όμως, είναι ότι στον Ολυμπιακό δεν έχουν καταλήξει κάπου, εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις και απομένει να αποφασίσουν.

Ποιες είναι οι άλλες περιπτώσεις; Ο Αμερικανός Κρις Φλέμινγκ της Μπάμπεργκ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ηλίας Ζούρος, ονόματα που ήδη έχουν ακουστεί. Ομως στους υποψηφίους μπήκε και ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος έχει θητεύσει στο ιταλικό πρωτάθλημα με την Ολίμπια Μιλάνο και την Μπενετόν Τρεβίζο.

Ο Σέρβος προτάθηκε και δείχνει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, όπως συμβαίνει εδώ και μέρες με τον Φλέμινγκ. Ο Μπαρτζώκας φάνηκε να παίρνει ξεκάθαρο προβάδισμα μετά τη συνάντησή του με τους διοικούντες, όλοι πίστεψαν πως η υπόθεση τελειώνει, αλλά οι αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν θέλησαν να βιαστούν. Πριν λάβουν οποιδήποτε απόφαση επιθυμούν να είναι απολύτως σίγουροι. Ακόμα κι έτσι, όμως, ο Μπαρτζώκας παραμένει το φαβορί, αλλά υπάρχουν αουτσάιντερ που δεν είναι χαμένα από χέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα