ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Οι αγορές από τις "κόκκινες" μπουτίκ χαρίζουν δώρα

Την έναρξη ενός νέου διαγωνισμού ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Official Olympiacos BC Store, με τους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

Ολυμπιακός:

ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store ανακοινώνουν την έναρξη ενός Νέου διαγωνισμού. Προμηθευτείτε επίσημα προϊόντα από τις Official Olympiacos BC boutiques του ΣΕΦ σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας συμμετέχοντας αυτόματα στην κλήρωση της απόδειξης σας. Η τυχερή απόδειξη θα κερδίζει μία δωροεπιταγή 50€ στους αγώνες του Πρωταθλήματος ή Κυπέλου Ελλάδας και 100€ σε κάθε αγώνα της Euroleague. Ο τυχερός φίλος της ομάδας μας θα ανακοινώνεται κάθε φορά κατά την διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου και θα μπορεί να παραλάβει την Δωροεπιταγή του από την Official OLBC Boutique στην Θύρα 7 του ΣΕΦ.


Ενισχύστε την ομάδα μας με αγορές επίσημων προϊόντων και κερδίστε διπλά!


Η ΚΑΕ Ολυμπιακός και το Official Olympiacos BC Store θέλοντας να προσφέρουν την δυνατότητα σε όλους τους φιλάθλους να προμηθεύονται τα επίσημα προϊόντα του Ολυμπιακού, ανακοινώνουν την έναρξη ειδικών προσφορών σε συγκεκριμένα προϊόντα για κάθε αγώνα της ομάδας μας. Ξεκινώντας από το ερχόμενο εντός έδρας παιχνίδι με την ZalgirisKaunas και αποκλειστικά για αγορές από τις Official Olympiacos boutiques (Θύρα 7 και VIP) όλοι οι φίλαθλοι μας θα έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται τα επετειακά T-shirts (Κων/πολη 2012, EuropeanChampions 2012 και Πρωταθλητής 2012) στην προνομιακή τιμή των 10€ το καθένα".

Keywords
Τυχαία Θέματα