ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ελεύθερος και τυπικά ο Χάινς (pic)

Ο Κάιλ Χάινς μέσω του μάνατζερ του, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ανακοίνωσε πως σήμερα στάλθηκε η σχετική ειδοποίηση στους πρωταθλητές Ευρώπης που αναφέρει ότι ο Αμερικανός σέντερ δεν θα κάνει χρήση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, που θα του απέφερε... 400.000 δολάρια.

Μια αναμενομένη εξέλιξη που απλά ήρθε και το τυπικό της μέρος. Μετά την εξαιρετική σεζόν του Χάινς, οι προσφορές

που πέφτουν στο τραπέζι από ομάδες είναι κατά πολύ παραπάνω από τα 400.000 ευρώ που είχε συμφωνήσει σαν οψιόν πριν από δυο χρόνια.

Φυσικά εκκρεμεί ακόμη η απάντηση του 27χρονου στη βελτιωμένη πρόταση που του έγινε για την παραμονή του στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός προσφέρει 2 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και περιμένει την απάντησή του. Τον παίκτη διεκδικεί και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που προσφέρει περίπου 2,4 εκατ. δολάρια για δύο χρόνια.

"Ο Κάιλ Χάινς δεν θα κάνει χρήση της οψιόν του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Η διοίκηση ενημερώθηκε σήμερα", ανέφερε η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Ραζνιάτοβιτς.

Kyle Hines, officially opted out from the third season of his contract with Olympiacos. The letter has been sent to the club today.

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) June 24, 2013

Keywords
Τυχαία Θέματα