ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μπράμος: "Οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη" (vid)

Για το ρόλο του στη νέα ομάδα του Παναθηναϊκού, την πρώτη εμπειρία που θα έχει στην Ευρωλίγκα αλλά και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Μάικ Μπράμος.

Ο Ελληνας διεθνής των "πρασίνων" μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ευρωλίγκας και δήλωσε ενθουσιασμένος που θα συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

-Ποια είναι

τα αισθήματά σου για την πρώτη σου συμμετοχή στην Ευρωλίγκα;

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Κάθε παίκτης θέλει να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και η Ευρωλίγκα είναι αυτό το οποίο στόχευα και δούλευα σκληρά τα τελευταία χρόνια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπόμονος".

-Ποιος θα είναι ο ρόλος σου στο παρκέ, σύμφωνα με τα όσα σε προετοιμάζει ο προπονητής σου;

"Η ομάδα ακόμη βρίσκεται σε διαδικασία "χτισίματος". Κάποιοι παίκτες άργησαν να ενσωματωθούν στην ομάδα, όπως ο Ρόκο Ούκιτς. Ακόμη ο καθένας ψάχνει τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα αλλά είναι όλοι τους πολύ έμπειροι παίκτες και δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα".

-Οι πιο έμπειροι παίκτες στην ομάδα, πώς βοηθούν τους νεότερους να προετοιμαστούν για τα ματς της Ευρωλίγκας;

"Σε κάθε προπόνηση μας λένε από ένα-δύο πράγματα που ξέρουν καλύτερα λόγω της πολύχρονης εμπειρίας τους στην Ευρωλίγκα. Ξέρουν καλά πώς παίζεται το παιχνίδι στην Ευρώπη και κάθε μέρα μας διδάσκουν κάτι καινούργιο".

-Ποια είναι η γνώμη σου για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού φέτος;

"Ο Όμιλός μας είναι αρκετά δύσκολος. Όλες οι ομάδες του γκρουπ μας έχουν παράδοση στην Ευρώπη, αλλά όλα τα ματς στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολα. Εμείς θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη".

-Πώς νιώθεις που θα αγωνιστείς μπροστά στους ενθουσιώδεις "πράσινους" φιλάθλους στο ΟΑΚΑ;

"Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Εχω αγωνιστεί και παλαιότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχω γίνει μάρτυρας της ατμόσφαιρας που δημιουργούν στο γήπεδο. Ξέρω ότι είναι ίσως οι καλύτεροι οπαδοί στην Ευρώπη και ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα