ΠΑΟΚ | Πάει ξανά... σχολείο ο "Δικέφαλος"!

Ακόμη μία ανανέωση συνεργασίας στους "300 του ΠΑΟΚ", καθώς η μεγαλύτερη εταιρεία αγοράς χαρτικών και σχολικών ειδών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ, θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο χορηγικό πρόγραμμα του "Δικεφάλου".

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει τη συνεργασία με την Διακάκης

Εισαγωγική Α.Ε., την μεγαλύτερη εταιρεία στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών της Ελλάδας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών χωρών και την Κύπρο, που θα συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως Επίσημος Προμηθευτής.

Προφίλ εταιρίας

Η Διακάκης Εισαγωγική ΑΕ, από το 1987 που ιδρύθηκε, πρωταγωνίστησε στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών της Ελλάδας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών χωρών και την Κύπρο. Το 1996 η εταιρεία μεταφέρθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο, στα όρια της πόλης της Θεσσαλονίκης. Η αποκλειστική διάθεση επώνυμων εμπορικών σημάτων, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων και το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει τα τμήματα της εταιρείας, διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της ".

Keywords
Τυχαία Θέματα