ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ετοιμάζεται μεταγραφική... αντεπίθεση

Ο Παναθηναϊκός βρισκόταν κοντά στην απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή, όμως ο διεθνής σέντερ προτίμησε τελικά τον Ολυμπιακό, κλείνοντας την πόρτα στους πράσινους. Ωστόσο, στο τριφύλλι δεν το βάζουν κάτω και είναι έτοιμοι να φέρουν παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Οι φίλαθλοι της ομάδας -όπως είναι λογικό- είναι μουδιασμένοι, έχοντας δει αρχικά τον Ζοτς

να αποχωρεί και στη συνέχεια τον ίδιο δρόμο να ακολουθούν οι περισσότεροι παίκτες, γι’ αυτό η διοίκηση του συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ζεσταθεί και πάλι ο κόσμος και να μην χάνει την ελπίδα του.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός κινείται στη μεταγραφική αγορά για παίκτες που θα μπουν στο ρόστερ και αμέσως θα ξεχωρίσουν, ενώ στόχος είναι η απόκτηση ενός ψηλού, ενός φόργουορντ και ενός γκαρντ. Ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει παίκτη που να έχει τη δυνατότητα να αποδώσει στις θέσεις 4-5, έχοντας ξεχωρίσει τον Στέφαν Λάσμε από την Γκαμπόν και τον Αμερικανό Τζέιμς Γκιστ. Οι δύο άσοι δεν… φοβίζουν με το ύψος τους, ωστόσο αμφότεροι είναι πολύ καλοί στην άμυνα, με έφεση στα ριμπάουντ.

Ο Λάσμε, ο οποίος είναι 29 χρονών και έχει ύψος 2,03μ., έχει αγωνιστεί σε Μακάμπι και Παρτιζάν, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε στην ACB για λογαριασμό της Ομπραντόιρο, μετρώντας 10,9 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,9 τάπες κατά μέσο όρο. Ο 26χρονος Γκιστ (2,05μ.) τώρα, μετράει δύο χρονιές στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Παρτιζάν και της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Φέτος, στο τουρκικό πρωτάθλημα είχε με τη Φενέρ 9,1 πόντους και 5,3 ριμπάουντ ανά αγώνα, ενώ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση κατέγραψε 7,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 1,3 κλεψίματα μέσο όρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα