ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Η απάντηση του Θ. Γιαννακόπουλου στον Αγγελόπουλο

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για την φιέστα του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων έδωσε την την απάντησή του για τους περσινούς πανηγυρισμούς του Παναγιώτη Αγγελόπουλου μετά την κατάκτηση του
πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό.

"Φίλοι μου αγαπημένοι Σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας! Πάνω απ' όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο «μπράβο», ένα «ευχαριστώ» σε όλους εσάς, που ήρθατε στη γιορτή μας. Αυτή η γιορτή είναι η δική σας γιορτή, γιατί σταθήκατε κοντά στην ομάδα. Πρέπει πάνω απ' όλα να συγχαρώ τον προπονητή, τον Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκη) και τους παίκτες έναν-έναν, μα πάνω απ' όλα τις προσπάθειες του Τσαρτσαρή, που για 10 ολόκληρα χρόνια βοήθησε όσο μπορούσε και πρέπει να ένα μεγάλο «μπράβο» κι «ευχαριστώ» για ό,τι έκανε στον Παναθηναϊκό μας", είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος απευθυνόμενος προς τους φιλάθλους του «τριφυλλιού» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τώρα θα ήθελα να κάνετε ησυχία, έχω ένα παράπονο που το κρατούσα ένα χρόνο. Πέρυσι τέτοιο καιρό ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζητούσε και τραγουδούσε «Πού 'σαι Θανάση, πού 'σαι Θανάση;». Εγώ του απαντάω και του λέω πως είμαι εδώ με την οικογένειά μου, με όλους τους Γιαννακόπουλους και σας δίνω μία υπόσχεση: Εγώ και η οικογένειά μου θα είναι εδώ και τα επόμενα δέκα χρόνια, ο Παναγιώτης πού θα είναι... ". Θυμίζουμε πως κατά την διάρκεια των περσινών πανηγυρισμών του Ολυμπιακού σε νυχτερινό κέντρο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχαν τραγουδήσει το "Πού είσαι Θανάση".

Keywords
Τυχαία Θέματα