ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Καϊμακόγλου: "Μόνο αν πάμε Φάιναλ Φορ θα το ξεχάσω"

Μόνο αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στο Φάιναλ Φορ θα ξεχάσει ο Κώστας Καϊμακόγλου, όπως δήλωσε, το γεγονός πως δεν μπόρεσε να μαρκάρει τον Μπλου στο κρίσιμο σουτ στο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο φόργουορντ των "πρασίνων" μίλησε μετά την αναμέτρηση με την Μακάμπι και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να... παίξει ξύλο στην άμυνα στο ματς στο ΟΑΚΑ.

"Νομίζω

πως έχει να κάνει με τον παίκτη, εγώ πάντα έπαιζα με καρδιά και προσπαθούσα να τραβήξω και τους συμπαίκτες. Το ότι κερδίσαμε σήμερα δεν σημαίνει κάτι, η σειρά κρίνεται στις τρεις νίκες. Θα κοιτάξουμε τα λάθη που κάναμε και χάσαμε την διαφορά για να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

Για το καλάθι που είχε δεχθεί από τον Μπλου στο ΟΑΚΑ: "Στο δεύτερο παιχνίδι εκεί που έφτασε ήταν άσχημο, παρότι δεν παίξαμε καλά, να χάσουμε στο τελευταίο σουτ. Σίγουρα, δεν έχω ξεχάσει το σουτ του Μπλου. Θα το ξεχάσω μόνο αν πάρουμε την πρόκριση. Στο πρώτο ημίχρονο ήμουν επηρεασμένος, στο δεύτερο μπήκα δυνατά για να πάρουμε τη νίκη και να βοηθήσω την ομάδα που είναι η οικογένειά μου, να πάρει τη νίκη".

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: "Σε κάθε παιχνίδι γίνεται ανάλυση. Και σήμερα πριν το παιχνίδι θεωρούσαμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Στα χαρτιά το προβάδισμα το είχε η Μακάμπι. Εμείς αφήσαμε τα λάθη πίσω και παίξαμε όπως μπορούσαμε. Αν θέλουμε να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να μην περνάει τίποτα. Να βγάλουμε όλη την ενέργειά μας και παίξουμε ξύλο στην άμυνα και να πάμε στην Κωνσταντινούπολη".

Keywords
Τυχαία Θέματα