ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Κάρι: «Καλύτερο πρόσωπο με τη Νέα Κηφισιά»

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα και ο Ραμέλ Κάρι τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένος απέναντι (10/11, 21:30) στη Νέα Κηφισιά.

«Επιστρέφουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα πρέπει να εστιάσουμε την προσοχή μας στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας και μόνο. Σε κανέναν δεν άρεσε η ήττα στην Κρήτη,

αλλά δεν υπάρχουν τα περιθώρια για να σταθούμε εκεί, αφού οι αγώνες είναι συνεχόμενοι. Αντιμετωπίζουμε τη Νέα Κηφισιά και αυτό που θέλουμε όλοι είναι να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο παρκέ, να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο και να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο», δήλωσε ο Ραμέλ Κάρι, ενώ ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας είπε:

«Προερχόμαστε από μια ήττα στην Ευρωλίγκα που μας ενόχλησε πολύ και θέλουμε αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι, να αντιδράσουμε και η ομάδα να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Υπάρχει κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και σίγουρα μας επηρέασε στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά δεν θα σταθούμε εκεί. Κοιτάμε πια τον αγώνα με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς. Είναι νεοφώτιστη ομάδα μεν, αλλά έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, με έμπειρους Έλληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και ξένους παίκτες που είναι αθλητικοί. Θέλουμε να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι σε αυτό το παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα