ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Δυνατά απέναντι στον Ολυμπιακό"

Ο Στέφαν Λάσμε περιμένει με αγωνία την αναμέτρηση ανάμεσα στους "αιώνιους" και όπως τόνισε θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο στην πορεία, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Πράσινη".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Νοιώθω πολύ καλά μετά το πρώτο μου ματς. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κάναμε όλα όσα έπρεπε και ήθελε ο προπονητής μας, αλλά πιστεύω ότι στην πορεία θα βελτιωθούμε και τελικά θα κάνουμε μια καταπληκτική φέτος", σχολίασε αρχικά ο Στέφαν Λάσμε.

"Περιμένω στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε. Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Ηταν το πρώτο μας παιχνίδι που ήμασταν όλοι μαζί και θα χρειαστούμε λίγο χρόνο για να μπορέσουμε να βρεθούμε μεταξύ μας και να κάνουμε αυτό ακριβώς που θέλει ο κόουτς από εμάς. Νομίζω ότι στο επόμενο κιόλας παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι κι από αυτό με την Καντού".


Οσο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είπε: "Πάντα παρακολουθούσα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση και ξέρω κάποια πράγματα γι’ αυτούς τους αγώνες. Είμαι στην Ευρώπη αρκετό καιρό άλλωστε και πολλοί μιλάνε για το συγκεκριμένο ντέρμπι. Αυτό που περιμένω από μένα και τους συμπαίκτες μου είναι να παίξουμε δυνατά, να παλέψουμε σκληρά και να δούμε στο τέλος τι θα γίνει".

Για να καταλήξει ο Λάσμε με αναφορά στον κόσμο του Παναθηναϊκού: "Ο κόσμος είναι φανταστικός. Σίγουρα με τον Ολυμπιακό το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ήξερα άλλωστε από τότε που έπαιζα σαν αντίπαλος. Είναι καταπληκτικοί οι οπαδοί μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν πολύ στην πορεία. Θεωρώ ότι θα είναι ο έκτος παίκτης μας στο παρκέ και νομίζω ότι αυτό είναι ό,τι καλύτερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα