ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λαβρίνοβιτς και Μασιούλις για το "τριφύλλι"

Μετά τον Τζανέρο Πάργκο που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, δύο ακόμα ονόματα έκαναν την εμφάνισή τους για το "τριφύλλι". Ο λόγος για τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς και τον Γιόνας Μασιούλις.

Σύμφωνα με δημοσίευματα των ιστοσελίδων "Krepsinis.net" και "lietuvos rytas" οι δύο παίκτες έχουν μπει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Ο εκπρόσωπος του Ντάριους Λανρίνοβιτς σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" για τον πελάτη του, λέγοντας: "Ολες οι ομάδες θέλουν τον Ντάριους

(σ.σ. Λαβρίνοβιτς). Η Ζαλγκίρις ενδιαφέρεται σοβαρά, ωστόσο ο Ντάριους θα πρέπει να επιλέξει την καλύτερη πρόταση που έχει στα χέρια του και μία απ' αυτές είναι του Παναθηναϊκού! Επίσης, υπάρχει και μία πρόταση από την Τουρκία".

Η άλλη περιπτώση που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό είναι αυτή του Γιόνας Μασιούλις. Οπού και εδώ στα δημοσιεύματα φιλοξενούνται δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη, Στέφανο Λουπατέλι ο οποίος δήλωσε: "θέλουμε να κλείσουμε την όποια συμφωνία το συντομότερο δυνατό. Θα ήθελα μέχρι να ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες να έχω βρει στον πελάτη μου ένα καλό συμβόλαιο". Δίπλα από τις δηλώσεις του εκπροσώπου του παίκτη, αναφέρεται η πρόταση του Παναθηναϊκού. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Στέφανο Λουπατέλι είναι και ο μάνατζερ του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα