ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Μάριτς: "Δύσκολα για τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ"

Στην "καυτή" ατμόσφαιρα στην έδρα του Παναθηναϊκού, αλλά και τους φιλάθλους των "πρασίνων", στάθηκε σε δηλώσεις που έκανε στον Τύπο του Ισραήλ ο Άλεκς Μάριτς, τονίζοντας πως είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε αντίπαλο να αντεπεξέλθει στις συνθήκες του ΟΑΚΑ.

"Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά σαν ομάδα και αυτό έφερε το αποτέλεσμα που είδαμε. Ξέρω πως και η έδρα της Μακάμπι είναι πολύ ‘καυτή’,

αλλά κι εδώ στο ΟΑΚΑ δεν είναι εύκολο να αντεπεξέλθει ένας αντίπαλος με 20.000 κόσμο", υποστήριξε ο σέντερ του "τριφυλλιού".

Αναφορικά με τον αυξημένο χρόνο συμμετοχής που έχει στα τελευταία παιχνίδια: "Λατρεύω να παίζω σε μεγάλα παιχνίδια και κάθε παίκτης ζει γι’ αυτό. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ έμπειρος και αυτό μας βοηθά πολύ. Πλέον παίζω περισσότερο κι αυτό είναι επιλογή του προπονητή. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό".

Για τις αποδοκιμασίες του κοινού στον Θοδωρή Παπαλουκά: "Δεν ξέρω την προϊστορία στις σχέσεις του Παπαλουκά με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά υποθέτω πως οφείλεται στο γεγονός ότι έπαιζε στον Ολυμπιακό. Ό,τι πάντως κι αν γίνεται στις κερκίδες, αυτό που μετρά είναι τι γίνεται στο γήπεδο".

Για το γεγονός πως ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δυσκολεύεται σχεδόν πάντα απέναντι στον Παναθηναϊκό: "Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αλλά σε γενικές γραμμές είναι ένας παίκτης που δύσκολα αντιμετωπίζεται. Πιστεύω πως στη Μακάμπι είναι καλύτερος παίκτης από ό,τι υπήρξε στον Ολυμπιακό, δουλεύει πολύ σκληρά και κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει".

Keywords
Τυχαία Θέματα