ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Ομπράντοβιτς: "Να σταματήσουμε τον Σχορτσανίτη" (vid)

Τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη θεωρεί ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον παίκτη κλειδί της Μακάμπι και αυτόν πρέπει να περιορίσει ο Παναθηναϊκός ώστε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης να είναι θετικό για τους "πράσινους".

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας για τον "Σόφο" αλλά και την τακτική που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα του.

"Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εκείνους, τους δίνει δύναμη στη ρακέτα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για

να τον σταματήσουμε, γιατί πιστεύουμε πως είναι από τους σημαντικότερους παίκτες της Μακάμπι Τελ Αβίβ", είπε για τον Σχορτσανίτη και πρόσθεσε για την τακτική που πρέπει να ακολουθήσουν:

"Τα τεχνικά στοιχεία είναι πάντοτε χρήσιμα όταν έχεις καλούς παίκτες και είναι έτοιμοι να κάνουν το σωστό στο παρκέ. Για πέρυσι, οπότε αποκλείσαμε την Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για τον τρόπο που αγωνίστηκαν. Τα πάντα εξαρτώνται από εκείνους. Εύχομαι να παίξουν πολύ καλά κόντρα στη Μακάμπι, ώστε να βρεθούμε για ακόμα μία φορά στο Φάιναλ Φορ".

Keywords
Τυχαία Θέματα