ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε προπόνηση και χρόνο"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο προκειμένου να παρουσιαστεί έτοιμος καθώς έχει καταπονηθεί από τα πολλά ταξίδια και τους συνεχόμενους τραυματισμούς.

"Μπήκαμε σοβαρά στο α' δεκάλεπτο. Πήραμε μία καλή διαφορά. Από εκεί και πέρα δώσαμε λίγο χρόνο σε Μπράμο, Κάρι και Διαμαντίδη, οι οποίοι είχαν μικροπροβλήματα. Η Νέα Κηφισιά είναι μία ομάδα με αγωνιστική πειθαρχεία και σοβαρή. Καλή συνέχεια στον

κόουτς (σ.σ. Παπαθεοδώρου) και στη Νέα Κηφισιά" είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Εμείς έχουμε κάνει 10 ταξίδια, 3 ημέρες ήταν το μικρότερο. Ήμαστε 40-45 ημέρες στα αεροδρόμια. Αυτό έχει δώσει καταπόνηση, μαζί με τους τραυματισμούς. Έχουμε κάνει 8 προπονήσεις ομαδικές και 8 παραμονές αναμετρήσεων, οι οποίες είναι διαφορετικές. Ουσιαστικά πληρώνουμε την τιμωρία μας στην Ευρωλίγκα. Χρειαζόμαστε να μείνουμε στην Αθήνα. Υπάρχουν φορές, όπου φύγαμε απ' τα σπίτια μας στις 14:00 και γυρίσαμε στις 04:00, όπως με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να ζήσουμε μ' αυτό. Να μην έχουμε τραυματισμούς και να κερδίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Μας έλειπε ο Λάσμε. Η άμυνά μας δεν είναι έτοιμη. Ο Ούκιτς είναι ο άξονάς μας. Είναι σημαντικός, όπως ο Λάσμε. Θέλουμε χρόνο, θέλουμε και προπόνηση, αλλά δεν έχουμε το χρόνο".

O Νίκος Παππάς σχολίασε για την εκτός έδρας νίκη επί της Α.Ε.Ν.Κ.: "Ήταν ακόμη ένα παιχνίδι Πρωταθλήματος σε μία όμορφη ατμόσφαιρα. Ήμασταν σοβαροί απ' την αρχή, ιδίως στην άμυνά μας. Πήραμε μία διαφορά και τη διατηρήσαμε. Ήταν μία νίκη χρήσιμη για τη συνέχεια. Δοκιμάσαμε πράγματα εν όψει Ισραήλ (14/11), είδαμε συστήματα και προχωράμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα