ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Ντούβνιακ: «Δεν είναι δική μου η νίκη...»

Ο Ούρος Ντούβνιακ οδήγησε τον Πανιώνιο στην... άλωση του Αλεξανδρείου, αλλά στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αρη δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση.

«Ήμασταν καλοί αμυντικά, αλλά όχι επιθετικά, ειδικά στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο βγάλαμε ενέργεια και μπήκαμε ξανά στον αγώνα. Βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, που ήταν καθοριστικά», δήλωσε αρχικά ο Ούρος Ντούβνιακ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την προσωπική του απόδοση:

«Ήμουν καλός επιθετικά, απόψε. Ο προπονητής ζήτησε να παίρνω την μπάλα, κάτι που ήθελα κι εγώ. Η νίκη δεν

ήταν δική μου, αλλά όλης της ομάδας».

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, όπως είχα πει και πριν, γιατί ο Άρης είναι μια ομάδα πολύ καλά δουλεμένη από τον προπονητή, ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, ξέρει να λειτουργεί και αμυντικά και ομαδικά πολύ καλά και ασφαλώς έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι είχαμε ένα δύσκολο έργο.

Δυστυχώς, όλα αυτά που είχαμε πει να κάνουμε, και είχαμε σχεδιάσει, στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορέσαμε να τα εφαρμόσουμε. Κυρίως λόγω της νευρικότητας που είχαμε, μια νευρικότητα που μας οδήγησε να χάσουμε ελεύθερα σουτ και να κάνουμε αρκετά αβίαστα λάθη, κάτω από την πίεση του Άρη".

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου ρυθμό και στην επίθεση. Στο ημίχρονο, ηρεμήσαμε την ομάδα, μιλήσαμε με τους παίκτες, παίξαμε πιο απλά στην επίθεση. Η άμυνά μας ήταν γενικά καλή σε όλο το παιχνίδι, δεχθήκαμε μόνο 29 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, όπου δεν ήμασταν καλοί κι αυτό για μένα είναι σημαντικό, γιατί παρά το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί, κρατήσαμε τον Άρη στους 29 πόντους.

Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας ηρεμία στο παιχνίδι μας, να διαβάσουμε καλύτερα την άμυνα του αντιπάλου και να εκτελέσουμε καλύτερα", συνέχισε ο Σφαιρόπουλος και υπογράμμισε ότι: «Στο τέλος, ήταν στον πόντο το παιχνίδι και θα κέρδιζε ο πιο ψύχραιμος, ο πιο τυχερός. Ήταν μια ρουλέτα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στους συνεργάτες μου και στον Βαγγέλη Αγγέλου για την καλή δουλειά που κάνει και εύχομαι στον Άρη καλή συνέχεια".

Σε ερώτηση για τη νευρικότητα που επέδειξε αρχικά ο Πανιώνιος, απάντησε ότι: "Ο λόγος ήταν κρισιμότητα του αγώνα. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, έχει στόχο σε άμυνα και επίθεση. Αυτή η νευρικότητα ήταν λογική σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι και ήταν εις βάρος μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα