ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σχορτσανίτης: "Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους..."

Οι προσδοκίες και τα όνειρα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη και της παρέας του δεν σταματούν στη συμμετοχή τους στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, με τον θηριώδη διεθνή σέντερ του Παναθηναϊκού να ξεκαθαρίζει ότι σκοπός του Εξάστερου είναι να φτάσει μέχρι τέλους, ενώ εξήγησε ότι προβάδισμα δεν υπάρχει, αφού η σειρά βρίσκεται στο 1-1...

"Θα κάνουμε τη δουλειά, όπως την κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μας ζητάνε

οι προπονητές, να συγκεντρωθούμε στο βίντεο, να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να μπορέσουμε να συγκεντρωθούμε, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του αγώνα. Δεν πιστεύω πως υπάρχει κάποιος που παίζει για να μην προκριθεί στο φάιναλ φορ. Αυτός είναι ο σκοπός. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Ολοι έχουμε αυτό το κίνητρο, αυτή τη θέληση, αυτό το "θέλω", αυτό το "πρέπει" και μ' αυτή τη λογική πάμε να παίξουμε. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε μόνο το παιχνίδι της Τρίτης (16/4). Η σειρά είναι ακόμα στο 1-1, είναι πολύ μεγάλη και θέλουμε δύο νίκες. Πρώτα, όμως, θέλουμε τη νίκη την Τρίτη (16/4) και μετά θα συζητήσουμε για το άλλο ματς", υπογράμμισε στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης του Παναθηναϊκού ο "Big Sofo" και συνέχισε λέγοντας:

"Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, είναι χρόνια μαζί, θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να επιμείνουμε στην άμυνά μας, στις εντολές που θα μας δώσει ο προπονητής μας, πιστεύω ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Η σειρά είναι πολύ επικίνδυνη και σημασία έχει να μην κάνουμε λάθη τα οποία θα μας κοστίσουν. Για εμάς δε σημαίνει τίποτα το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε για το ισπανικό πρωτάθλημα. Το μπάσκετ είναι όπως η ζωή, τη μία ημέρα μπορεί να κάθεσαι και να χαίρεσαι και να περιμένεις ό,τι καλύτερο και την επόμενη να είσαι κολλημένος στα βράχια. Δεν την κάνει επικίνδυνη το γεγονός ότι έχασε ένα παιχνίδι. Είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Αυτοί θα κάνουν αυτό που πρέπει κι εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε".

Οσο για το αν υπάρχει κάποιος από πλευράς αντιπάλων που να τον... φοβίζει, επισήμανε: "Η Μπαρτσελόνα ως σύνολο...".

Keywords
Τυχαία Θέματα