ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Το μεγάλο κεφάλαιο... Νίκος Παππάς

Ο τραυματισμός του Ρόκο Λένι Ούκιτς, που θα απουσιάσει για σημαντικό διάστημα, προκάλεσε σοκ στο κοινό του Παναθηναϊκού και δημιούργησε σενάρια μεταγραφολογίας γύρω από την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η "καλή" μεταγραφή στα γκαρντ έχει γίνει πολύ νωρίτερα από τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και δεν είναι άλλη από αυτή του

Νίκου Παππά... Ο πιο ταλαντούχος σκόρερ της... ευλογημένης γενιάς των 90ρηδων ήρθε σχεδόν αθόρηβα στον "εξάστερο", όμως σύντομα αναμένεται να κάνει μεγάλο ντόρο με τις εμφανίσεις του.

Μετά από μια "μαγική" χρονιά στον Πανιώνιο, ο 23χρονος γκαρντ άλλαξε επίπεδο, ωρίμασε περισσότερο πλέον δείχνει αποφασισμένος για την καθιέρωσή του στους Πρωταθλητές και Κυπελλούχους Ελλάδας.

Ο Ευβοιώτης διεθνής παίκτης έχει βελτιώσει πολύ την αγωνιστική του νοοτροπία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, "ακούει" τον Αργύρη Πεδουλάκη και αφήνει υποσχέσεις για πολλά πράγματα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Η εμφάνισή του στο ματς ενάντια στην Ακαντέμικ για το τουρνουά "ΠΕΤΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ" έκανε... μπαμ, αλλά ουσιαστικά αποτέλεσε το φυσικό επακόλουθο της δουλειάς που έχει κάνει ο rising star των "πρασίνων" όλο αυτό το διάστημα.

Σίγουρα αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς η επαφή που έχει με το καλάθι είναι εντυπωσιακή και η συνύπαρξή του με τον Δημήτρη Διαμαντίδη θα τον βοηθήσει να... εκτοξευτεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα