ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | Σημαντική ενίσχυση με Λίλαρντ...

Την απόκτηση του ταλαντούχου Ντάμιαν Λίλαρντ ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος "εκμεταλλεύτηκε" την απόφαση των Πόρτλαντ Μπλέιζερς να τον αφήσουν να αγωνιστεί στην Ευρώπη, ώστε να "ψηθεί"!

Για να ξεκαθαρίσουμε, πάντως, η είδηση της απόκτησης του Λίλαρντ από τους "σταχυοφόρους" προφανώς είναι πρωταπριλιάτικο αστείο, λόγω της ημέρας!

Διαβάστε όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του ταλαντούχου αμερικάνου παίκτη Damian Lillard.

Ο παίκτης ανήκει στο δυναμικό των Portland Blazers, οι οποίοι αποφάσισαν να τον αφήνουν να παίξει στην Ευρώπη προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες και χρόνο συμμετοχής.

O Damian Lillard αγωνίζεται ως γκαρντ, έχει ύψος 1,91m και βάρος 88,5Kg. Είναι ιδιαίτερα εύστοχος στα τρίποντα ενώ έχει μεγάλη έμφαση στη διείσδυση.

Για την απόκτηση του Lillard σημαντικό ρόλο έπαιξε ο γνωστός ατζέντης κ. Marius Spuki, προσωπικός φίλος του προπονητή Γιώργου Σκαραφίγκα ενώ το κόστος του παίκτη αναλαμβάνει εξ' ολοκλήρου ο Δήμος Ελευσίνας.

Η Διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί τον κ. Spuki και το Δήμο Ελευσίνας για τη σημαντική βοήθεια τους στην προσπάθεια για την σωτηρία της ομάδας!".

Keywords
Τυχαία Θέματα