ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Μας νοιάζει μόνο η δική μας απόδοση"

Μόνο τη νίκη θέλει ο Πανιώνιος απέναντι στην Οστάνδη, για να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει πρώτα από όλα να νοιαστεί για την δική της απόδοση.

Οι "κυανέρυθροι' θα δώσουν τον τελευταίο τους εντός έδρας αγώνα για το 2012 την Τετάρτη (05/12) απέναντι στην Οστάνδη και θέλουν τη νίκη απέναντι στην πρωταθλήτρια Βελγίου και μετέπειτα να τα δώσουν όλα στην

τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ζιέλονα Γκόρα, ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

"Είναι ένας αγώνας όπου που θέλω να το δούμε ως συνέχεια των προηγούμενων υποχρεώσεών μας από τη μέρα που ξεκινήσαμε με την ομάδα. Να δείξουμε σημεία βελτίωσης σε σχέση με τελευταίο αγώνα”, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος. “Το πιο σημαντικό είναι να δούμε τη δική μας απόδοση και σε δεύτερη φάση να περιορίσουμε τα ατού της Οστάνδης που είναι μία πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στο παρκέ. Θέλουμε σε αυτό τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για το 2012 τον κόσμο δίπλα μας για να μας στηρίξει σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες", ήταν τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.


Από την πλευρά του ο Άστον Γκιμπς τόνισε: "Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης να μπούμε δυνατά και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοσή και κυρίως από την άμυνά μας. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί και αποφασιστικοί. Γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλός μας είναι ιδιαίτερα δυνατός κάτι που μας έδειξε στον πρώτο ματς αγώνα στο Βέλγιο. Θέλουμε την πρώτη μας νίκη στη διοργάνωση προκειμένου να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα