ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος"

Ο Πανιώνιος προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ούνιξ, παραμένοντας χωρίς νίκη στο Eurocup. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος όμως, μετά το παιχνίδι τόνισε πως η ομάδα του έδειξε πως υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον.

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε μετά την αναμέτρηση στο Καζάν:

"Συγχαρητήρια στην Ούνιξ. Άξιζε τη νίκη. Ξεκίνησαν καλά από την αρχή του αγώνα σε αντίθεση με εμάς. Στη συνέχεια κάναμε την αντεπίθεσή μας, παίξαμε πιο έξυπνα

και στο τέλος της πρώτης περιόδου επιστρέψαμε. Η Ούνιξ είναι ποιοτική ομάδα και φάνηκε στα δύο επόμενα δεκάλεπτα, όταν και πήραν προβάδισμα 20 πόντων. Εμείς είχαμε κάποια καλά διαστήματα αλλά δεν ήμασταν σταθεροί. Με ικανοποίησε όμως ότι οι παίκτες μου πάλεψαν ως το τέλος. Βρίσκομαι λίγες μέρες στον Πανιώνιο και είναι σημαντικό να χτίσουμε την ομάδα βήμα βήμα. Από αυτό το παιχνίδι κατάλαβα πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον. Συγχαρητήρια και πάλι στην Ούνιξ και καλή τύχη στη συνέχεια".

Ο Νίκος Παππάς με την σειρά του, είπε: " Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν δύσκολο και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε έγκαιρα. Δεχτήκαμε πολλά καλάθια από αιφνιδιασμούς και ίσως αυτό έκρινε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε περισσότερο στο δεύτερο μέρος. Παίξαμε καλύτερα στην άμυνα και σταματήσαμε κάποιους παίκτες "κλειδιά" της Ούνιξ. Παλέψαμε ως το τέλος. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Ηταν πολύ δύσκολο".

Keywords
Τυχαία Θέματα