ΠΑΟΚ | Ανανέωση συνεργασία με "Διακάκης Εισαγωγική"

Η "Διακάκης Εισαγωγική", η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών, συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να συνεργάζονται τη νέα σεζόν, που θα είναι η τέταρτη συνεχόμενη.

Το δελτίο Τύπου του "δικεφάλου":

"Η Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την «Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε.», την μεγαλύτερη εταιρεία

στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών της Ελλάδας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών χωρών και την Κύπρο, που θα συμμετέχει για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ομάδας μας ως «Επίσημος Προμηθευτής».

ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Η Διακάκης Εισαγωγική Α.Ε., από το 1987 που ιδρύθηκε, πρωταγωνιστεί στην αγορά χαρτικών και σχολικών ειδών της Ελλάδας, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανικών χωρών και την Κύπρο. Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5.000 τ.μ. στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων, εδραιώθηκε ως κορυφαία εταιρία του χώρου στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Ταυτόχρονα τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και στη Δυτική Ευρώπη, με συμμετοχή σε διεθνείς κλαδικές εκθέσεις και εξαγωγική δραστηριότητα προς τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η αποκλειστική διάθεση επώνυμων εμπορικών σημάτων, η συνεχής ανανέωση των προϊόντων και το εξαιρετικά έμπειρο προσωπικό που στελεχώνει τα τμήματα της εταιρείας, διασφαλίζει την πλήρη κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της".

Keywords
Τυχαία Θέματα