ΠΑΟΚ | "Διαφημίζεται" με Πολυζωϊδη ο ΠΑΟΚ!

Την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία “ΤΑΣΟΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ Διαφημιστικές Κατασκευές", που θα συμμετέχει για ακόμη έναν χρόνο στο χορηγικό πρόγραμμα "300 του ΠΑΟΚ", ανακοίνωσε η ΚΑΕ, που συνεχίζει... ακάθεκτη σε αυτόν τομ τομέα!

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ανακοινώνει ότι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των διαφημιστικών κατασκευών της Θεσσαλονίκης η “ΤΑΣΟΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ Διαφημιστικές Κατασκευές” στην Σίνδο, ανανέωσε και συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ειδικό Χορηγικό Πρόγραμμα “Οι 300 του Π.Α.Ο.Κ.”, που συνεχίζεται για δεύτερη αγωνιστική περίοδο δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους φίλους του Π.Α.Ο.Κ. να συνδυάσουν την στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.

Η εταιρία POLIZOIDIS μέσα από τη μακρά εμπειρία της στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών, προσφέρει στον κάθε πελάτη της ένα μοναδικά συνδυασμένο πακέτο, υψηλής ποιότητας υλικών εκτύπωσης και δημιουργικών κατασκευών. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας διαθέτουν μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα και άμεση παράδοση του έργου. Η αρχή στην οποία βασίζουμε την λειτουργία μας είναι η προσαρμογή μας στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη και η δημιουργία υποδομών μίας μακροχρόνιας συνεργασίας μαζί του. Μέσα από το τμήμα πωλήσεων παρουσιάζονται σε κάθε πελάτη όλες οι δυνατές λύσεις και ιδέες που συντελούν σε μια ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή. Εξειδικευμένοι γραφίστες εφαρμόζουν την εταιρική σας ταυτότητα όπου εσείς το θελήσετε με έμφαση στη διατήρηση μίας άψογης αισθητικής. Ακολουθεί το έμπειρο τμήμα κατασκευών-εφαρμογών που αναλαμβάνει την άριστη ολοκλήρωση του έργου. Στόχος της POLIZOIDIS παραμένει πάντα η βελτίωση των υπηρεσιών μας και ο συνεχής εμπλουτισμός των υλικών και των προϊόντων μας με σκοπό την καλύτερη παρουσίαση κάθε πελάτη. Υπηρεσίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα