Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα παιδιά τους

12:59 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 31χρονη μητέρα δυο ανήλικων παιδιών στη Βρετανία. Η Τζάνι Πάρσονς βρέθηκε νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι υστέρα από πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον σύζυγό της Άντριου, 35 ετών.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στη Βρετανία από τις ΗΠΑ, αφού πούλησαν ένα σπα που διατηρούσαν στην Οκλαχόμα, μιας και η Τζάνι ήταν αισθητικός.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία, όταν άκουσαν έντονες φωνές από το σπίτι του ζευγαριού. Όπως λένε τον τελευταίο καιρό η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα,

ενώ πρόσφατα είχαν δημιουργήσει δύο επιχειρήσεις.

«Ήταν μια πολύ ευχάριστη οικογένεια και το γεγονός που συνέβη ήταν πραγματικά συγκλονιστικό».

Τα δυο παιδιά, πέντε και οκτώ ετών, που βρίσκονταν μπροστά την ώρα του φόνου της μητέρας τους πλέον θα τα φροντίζουν ο πατέρας και η αδελφή της κοπέλας, οι οποίοι ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ.

Η αδερφή της, Τζοσελίν Μπράντι, δηλώνει πως τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της είναι συγκλονισμένη από το θάνατο της αδελφής της. Ακόμη λέει: «Όλοι την αγαπούσαμε, ήταν πολύ ξεχωριστός άνθρωπος, ήταν η καλύτερη μου φίλη».

Πολλοί άνθρωποι άφησαν έξω από το σπίτι της λουλούδια και σημειώματα γράφοντας μεταξύ άλλων: «Στην αγαπημένη μου φίλη Τζάνι. Έφυγες μακριά μας, και μας κοιτάς από ψηλα, δεν θα καταλάβω ποτέ το γιατί. Τα αγόρια σου θα μεγαλώσουν γνωρίζοντας ότι είσαι εκεί ψηλά και τους βλέπεις, καθοδηγώντας τους κάθε μέρα με κάθε τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα