ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Δίκαιη η νίκη του Άρη"

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από το Αλεξάνδρειο και ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε την δίκαιη επικράτηση του Άρη.

"Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλύτερα και δίκαια είναι ο νικητής. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο κάναμε λάθη που μας στοίχισαν σε όλο το ματς. Δώσαμε στην αντίπαλη ομάδα την ευκαιρία να κάνει εύκολα φαστ μπρέικ. Προσπάθησαν οι παίκτες, στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να ανακάμψουμε, αλλά είχαμε πολύ χαμηλό ποσοστό στα τρίποντα και τρία εύκολα χαμένα

λέι απ και αυτό μας στοίχισε. Μας σταμάτησε και ο Άρης στο φαστ μπρέικ, δεν το παίξαμε σωστά" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του "Δικεφάλου" που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Ήταν ένα Άρης-ΠΑΟΚ, όχι ποιοτικό, θα έλεγα ήταν νευρικό ματς, με σκληρές άμυνες. Είχε τεχνικά στοιχεία το ματς αλλά δεν τα βλέπει ο κόσμος. Ο κόσμος θέλει καρφώματα, εύστοχα τρίποντα. Ενα Άρης-ΠΑΟΚ είναι κλειστό ματς και είναι δύσκολο να συμβούν αυτά. Οι 49 πόντοι που έβαλε ο Άρης μας στοίχισαν".

Όταν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην διαιτησία, ο Σούλης Μαρκόπουλος παρενέβη τονίζοντας πως "στο σημείο που η διαφορά πήγε από τους 7 στους 13, εκεί διαμαρτύρεται και ο ΠΑΟΚ για τα σφυρίγματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα