ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος της σεζόν"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ ενώ επισήμανε πως τα χαμένα ριμπάουντ στο τέταρτο δεκάλεπτο έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού.

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν πιο δυνατός στο τελευταίο δεκάλεπτο, ειδικά στα ριμπάουντ κι αυτό ήταν ένα σημάδι αδυναμίας δικής μας. Εμείς ήμασταν πιο εύστοχοι, προσπαθήσαμε

να μην επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να τρέξει, ως ένα σημείο τα καταφέραμε, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κάτι δεν πήγε καλά. Ίσως φταίει η κούραση, ίσως κάποιες ενέργειες που ήταν εκτός πλάνου, έδωσαν στον Ολυμπιακό να πετύχει εύκολα καλάθια", δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: 'Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε. Οι παίκτες μας δουλεύουν πολύ και είναι ανταγωνιστικοί. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι ως το τέλος της σεζόν".

Ο Ντι Τζέι Κούπερ είπε: "Παλέψαμε και παίξαμε το μπάσκετ που ξέρουμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε κάποια πράγματα που πρέπει να κοιτάξουμε, όπως τα ριμπάουντ, αλλά κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε συνεχή παιχνίδια".

Keywords
Τυχαία Θέματα