ΠΑΟΚ | "Μαζί να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ"

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης (5/11) πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμφωνία της με την εταιρεία Prime Insurance η οποία θα είναι και μέγας χορηγός της ομάδας.

Στη συνέντευξη Τύπου κατά την παρουσίαση της συμφωνίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

με την Prime Insurance τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, λέγοντας αρχικά: «Καλησπέρα σας σας ευχαριστούμε που ήρθατε. Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους φίλους μας από την Prime Incurance και χαιρόμαστε που στηρίζουν με χορηγία και πάνω απ όλα τον κύριο Κοντομηνά για την εμπιστοσύνη και το όραμα του. Θα ακούσετε τους υπόλοιπους και θα δείτε πόσο υψηλό είναι το επίπεδο συνεργασίας και θα πάμε μπροστά».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στη συνέχεια ανέφερε: «Καλημέρα κι από μένα. Θέλω να καλωσορίσω τους ανθρώπους της Prime Insurance που εκτός από χορηγική σχέση είμαστε και φίλοι και έχει καλλιεργηθεί πολύ καλό κλίμα, όπως και με τον όμιλο ΔΕΜΚΟ του κ.Κοντομηνά, τον οποίο ευχαριστώ πραγματικά. Η χορηγία αυτή έχει κρατήσει δυνατή την ομάδα και όπως είπε και ο πρόεδρος την πάει μπροστά και κάνουμε πράξη το όραμα μας και οδηγούμε την ομάδα σε καλύτερους δρόμους. Οι άνθρωποι της Prime Insurance θα παρουσιάσουν την χορηγία τους αλλά και τα προϊόντα προς τον κόσμο της ΚΑΕ. Εκ μέρους της ΚΑΕ και με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου ανακοινώνουμε πως τα 200 παιδιά των ακαδημιών της ομάδας μπάσκετ πλέον από φέτος θα έχουν ένα από τα προγράμματα που έχουν δημιουργηθεί και θα έχουν ασφάλεια για όλο το χρόνο. Αυτή είναι η πρώτη κίνηση της ΚΑΕ ως ανταπόδοση, ενώ η δεύτερη κίνηση θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 20:00 όπου έχουμε προγραμματίσει στα γραφεία του ερασιτέχνη οι άνθρωποι της Prime Insurance να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους και στα υπόλοιπα 20 τμήματα του ερασιτέχνη».

Το λόγο λίγο αργότερα πήρε ο Μάνος Μαλελης λέγοντας: «Πέραν του καλωσορίσματος θέλω να είμαι φειδωλός στις κουβέντες μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους του τύπου για την ειλικρινή τους στάση όλο αυτό τον καιρό και θέλω με ειλικρίνεια και πάλι να μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας από αυτά που θα λεχθούν».

Από πλευράς Prime Insurance αρχικά τον λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της εταιρίας, κ. Ανδρέας Ρούβα: «Είναι μεγάλη χαρά χαρά να βρίσκομαι εδώ κοντά σας και να σας παρουσιάσουμε τη μεγάλη χορηγία για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Η Prime Insurance είναι μέλος του ομίλου ΔΕΜΚΟ του κ.Κοντομηνά. Στον όμιλο αυτό ανήκουν εταιρίες όπως ο Alpha, o Alpha fm, τα Village Cinemas. Ο όμιλος ΔΕΜΚΟ πήρε την απόφαση, με προσωπική επιλογή του κ.Κοντομηνά να γίνει χορηγός της ΚΑΕ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε τη χορηγία αυτή. Είναι πολύ σημαντική η χορηγία καθώς σε αυτή τη δύσκολη εποχή δεν είναι μόνο η χορηγία, αλλά και η ανταποδοτικότητα που παίζουν ρόλο. Σήμερα, θα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε τα ειδικά προϊόντα για της οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Τέλος, κλείνοντας την κουβέντα θέλω να υποσχεθώ πως σήμερα ήταν μόνο η αρχή. Στόχος μας να επιταχύνουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο».

Ο Σεραφείμ Αίσωπος, υπογράμμισε: "Ευχαριστώ την διοίκηση του ΠΑΟΚ που μας έχει αγκαλιάσει. Συγχαρητήρια στην ομάδα για την πορεία της. Οι νίκες αυτές μας έχουν κάνει καρδιακούς και εδώ είμαστε σαν ασφαλιστική εταιρία να βοηθήσουμε για τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Εχουμε δημιουργήσει ειδικά προιόντα για την εικόνα του ΠΑΟΚ. Ξεκινάμε με την ασφάλιση των παιδιών και η Prime Incurance θα καλύψει τις ανάγκες των παιδιών. Πέραν αυτού τους προιόντος, θα δίνουμε κι άλλα προνόμια όπως έκπτωση 10% στην ασφάλιση αυτοκινήτων, στα νοσοκομεία αλλά και έκπτωση 20% στην ασφάλιση κατοικιών. Στόχος της συνεργασίας είναι να δώσουμε και εμείς κίνητρα για να επισκέφτονται το γήπεδο. Τα προνόμια αφορούν και τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον κ. Μαλέλη και κάποιους από εμάς μας στην Αθήνα έχει κάνει ΠΑΟΚτσήδες".

Για το αν η εταιρία αισθάνεται δικαιωμένη για την συνεργασία με τον ΠΑΟΚ: "Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την συνεργασία μας την ΚΑΕ ΠΑΟΚ".

Για την πρώτη χρονιά στη συνεργασία: "Την πρώτη χρονιά ανέβηκε η αναγνωρισιμότητά μας. Η χορηγία στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο συνεργασιών της εταιρίας μας άφησε την αναγνωρισιμότητα. Το 1/3 των συνεργατών μας βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα".

Ο Ιωάννης Νίνος, ανέφερε: "Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από το τμήμα μάρκετινγκ. Ολες τις ενέργειες προσπαθούμε να τις κάνουμε με σεβασμό στον ΠΑΟΚ. Δώσαμε μια ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό δημιουργήσαμε το προιόν ΠΑΟΚ kids. Σε κάθε ημίχρονο θα έχουμε κλήρωση και κάθε φίλαθλος θα σουτάρει από την σέντρα και αν το βάλει θα παίρνει 100 ευρώ. Αν δεν το βάλει θα γίνεται τζακ ποτ και θα σουτάρει στη συνέχεια άλλος με μεγαλύτερο ποσό. Θα κληρώνουμε σε κάθε τυχερό μια ασφάλιση. Είμαστε μόνο στην αρχή, υπάρχει διάθεση από τον κ. Κοντομηνά να βοηθήσει".

Για το ενδεχόμενο εκμετάλλευσης του γηπέδου: "Εχουμε ήδη ένα μεγάλο πανό έξω από το Παλατάκι. Πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε πολλές ενέργειες για να εκμεταλλευτούμε το γήπεδο".

Keywords
Τυχαία Θέματα