Ανάλυση Πέμπτης

ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προημιτελικός κυπέλου νοκ άουτ στο ΟΑΚΑ που περιμένουν κόσμο στα αποκαλυπτήρια της νέας ομάδας. Ο ΠΑΟ άλλες εποχές τέτοια ματς τα είχε για προπόνηση και τα έπαιρνε με 20 και 25π.  Αλλά φέτος οι πράσινοι είναι μια άλλη ομάδα αφού έμειναν από την περασμένη σεζόν μόνο οι Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής και κυρίως έφυγε ο Ομπράντοβιτς ενώ μειώθηκε σχεδόν στο μισό το μπάτζετ της ομάδας μην ξεχνάμε.

Παρόλα

αυτά πήρε καλούς παίκτες όπως οι Ούκιτς, Μασιούλις, Μπράμος, Σχορτσιανίτης, Πάνκο, Άρμστρονγκ και τελευταίο τον Λάσμε που δεν προλαβαίνει το ματς αυτό όπως και ο Κίτσεν. Γενικά ο ΠΑΟ θέλει χρόνο και δουλειά αλλά είναι σε καλό δρόμο όπως έδειξε και στα φιλικά.

Ο Πανιώνιος έχει στόχο την 3η θέση στην Α 1 και είναι η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ μετά τους "αιώνιους" αν και ανέτοιμος ακόμα όπως έδειξε στα φιλικά. αφού δεν έχει βρει την χημεία του. Κανονικά οι ξένοι του σήμερα με εξαίρεση τον Μπούκερ που λείπει.  Νέος προπονητής ο Σκουρτόπουλος, πήρε τους Παππά, Μπούκερ, Μέλμπουρν, Πέιν, Γκιμπς, Μπόγρη. Έχει αρκετές αλλαγές αλλά θα είναι καλή ομάδα έχοντας γεμάτο ρόστερ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ο ΠΑΟ εύκολα ή δύσκολα παίρνει την πρόκριση σχετικά εύκολα. Αλλά πάμε δυνατά με τους 22π στον Πανιώνιο στο κουπόνι του ΟΠΑΠ αφού ο Πανιώνιος είναι γεμάτη ομάδα και θα κοιτάξει να μην χάσει με διαφορά και ο ΠΑΟ ανέτοιμος ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα