ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Δίχως Μανωλόπουλο με Παναθηναϊκό

Τις πολύτιμες υπηρεσίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα στερηθεί ο Αργύρης Πεδουλάκης στην σημερινή αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο φόργουορντ του Περιστερίου δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο, με συνέπεια να μείνει εκτός.

Από την άλλη, ο Παναιγώτης Καυκής ο οποίος έπαιξε τραυματίας με τον Πανιώνιο, υποβλήθηκε σε θεραπείες και θα δώσει κανονικά το παρών.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Δίχως τον ταλαντούχο φόργουορντ Σωτήρη Μανωλόπουλο θα παραταχθεί απόψε (19.00) στον

αγώνα με τον Παναθηναϊκό το Περιστέρι καθώς ο αθλητής της ομάδας δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο γόνατο.Ο Μανωλόπουλος ο οποίος έπαιξε αν και τραυματίας στον αγώνα με τον Πανιώνιο την περασμένη Τρίτη έχει οστική θλάση στον έξω μηριαίο κόνδυλο και συνεχίζει τις θεραπείες δίχως όμως να είναι σε θέση να παίξει κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης. Αντίθετα, ο Παναγιώτης Καυκής ο οποίος επίσης έπαιξε αν και τραυματίας (ενοχλήσεις στους κάτω κοιλιακούς) στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αισθάνεται πολύ καλύτερα και θα δώσει κανονικά το παρόν έχοντας υποβληθεί σε συνεχείς θεραπείες από το ιατρικό τημ της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα