ΠΑΟΚ | ΠΑΟΚ και στο κινητό!

Τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλα τα νέα του ΠΑΟΚ δίνει στους φιλάθλους ο "δικέφαλος" μέσα από το Official Mobile Application, αποτελώντας τη μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που προχωράει στη χρήση αυτή της εφαρμογής.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ

αναφέρει:

ΠΑΟΚ τώρα και στο κινητό σας τηλέφωνο. Με μία απλή κίνηση, έχετε όλα τα νέα της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και κάθε πληροφορία για την αγαπημένη σας ομάδα, με τον πλέον επίσημο τρόπο και μέσα από το Official Mobile Application της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, την μοναδική ελληνική ομάδα που προχώρησε σε αυτή την εφαρμογή.

Η αγαπημένη σας ομάδα μιλάει πάντα στην καρδιά σας. Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της ομάδας και τις δραστηριότητές της, δείτε τον ΠΑΟΚ από… μέσα, με φωτογραφίες και βίντεο από όλα όσα συμβαίνουν πριν και μετά τους αγώνες, δείτε την βαθμολογία της Α1 καθώς και πληροφορίες για τον επόμενο αγώνα. Διαβάστε για την ιστορία της, το γήπεδο της, τους χορηγούς που τη στηρίζουν και βρείτε τη στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα!

Όλα όσα θα θέλατε, αλλά και πολλά ακόμα που έρχονται, ξεκινούν εδώ, στην επίσημη εφαρμογή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, που υλοποιήθηκε από την εταιρία MSENSIS και διατίθεται για συσκευές android και iOS".

Keywords
Τυχαία Θέματα