ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Πασκουάλ: "Κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική"

Η Μπαρτσελόνα κατέφερε να επικρατήσει πολύ δύσκολα του Παναθηναϊκού στην πρώτη μεταξύ τους μάχη για τα πλέι οφ και εν όψει του αποψινού (11/4, 21:45) δεύτερου αγώνα, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να μπει δυνατά από την αρχή, κάτι που δεν έκανε την Τρίτη, και να δώσει σημασία στις λεπτομέρειες γιατί αυτές είναι που κρίνουν στην τελική το νικητή.

"Το πιο σημαντικό πράγμα που μάθαμε από το πρώτο παιχνίδι είναι ότι πάντα πρέπει να έχεις πίστη στη νίκη. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε

την εκκίνησή μας στο ματς που ήταν κακή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να παίξουμε μπάσκετ από την αρχή", τόνισε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα ο προπονητής των Μπλαουγκράνα και συμπλήρωσε:

Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή αμυντικά ομάδα και δουλεύουν πραγματικά καλά από αυτή την άποψη. Η κάθε λεπτομέρεια είναι σημαντική σε αυτές τις σειρές. Έχουμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς, αλλά πρέπει να το δεχτούμε. Στο πρώτο ματς ο Παναθηναϊκός χρησιμοποίησε τον Λάσμε και τον Γκιστ για να μας τιμωρήσει μέσα στη ρακέτα με εύκολα καλάθια και είναι προφανές ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε καλά εμείς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτές τις λεπτομέρειες και να επικεντρωθούμε στο πώς θα εκμεταλλευτούμε κάθε κατάσταση".

Keywords
Τυχαία Θέματα